Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bu Soğuk Günlerde Cam Önüne Su Ve Islatılmış Ekmek Koyun.....

LeonRider

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,924
Yaş
41
Arkadaşlar öncedende böyle şeyler paylaşılmıştı muhakkak aklına gelmeyen gelmediği için yapmayan arkadaşlar vardır yılbaşına hazırlanırken deli gibi para harcarken onlar içinde cam önlerine su ve ıslatılmış ekmek koymayı ihmal etmeyin bir odanın pencere mermerine ıslatılmış ekmek onlar için bulunmaz nimettir bunu yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler...:eek:key:
 
Bu soğuk havalarda şunu yapıp en azından bir sevap işleriz,sonuçta onlarda bir canlı oldugunu unutmamak lazım :eek:key:
 
Kendi nefsimize düştüğümüz şu günlerde yapması oldukça basit ve amaç itibariyle takdir edilecek bir yaklaşım serhat:eek:key:
 
Masada kalan ekmekleri çöpe atmaktan daha kolay bir iştir cam kenarına koymak:eek:key:
Hem günaha girmezsiniz üstüne sevabını alırsınız.

Aşağıdaki resimde iki kumru yavrusu var.Bunlar devamlı balkonumuza gelen arada çiçekleri kıran:) kumrunun yavruları.Birgün baktık yatıyor saksının dibinde ,2 ay boyunca karga vs den koruduk değişik şekillerde.En son bu iki yavrunun uçtuğu ilk anı gördük.Bir süre daha gelip gittiler yavrular ama artık pek gözükmüyorlar diğer dişi ve erkek kumru yine ara ara gözüküyor.
Tabi evdede 2 tane sultan papağanın varsa biraz daha farklı bakıyorsun olaya:)

http://img513.imageshack.us/img513/1280/imag0055g.jpg

xx
 
Kesinlikle... Ben evde kahvaltı yaptığım sabahlar, unutmassam camdan terasa dünden kalma ekmek eğer çok kurumuşsa kullanılmayacak haldeyse ıslatır atarım...
 
Allah hayvanları insan oğluna emanet göndermiştir. Onlara elimizden geldiği kadar yardımcı olmak gerekir. Yemek bulamayan hayvanı doyurmak bizim görevlerimizden bence.
 
Ayrica arkadaslar aracinizin motorunu calistirmadan mutlaka bir 30 sn ye bekleyin. Ozellikle kediler girmemeleri gereken yerlere girebiliyor..:D
 
Allah duyarlılık gösteren herkesten razı olur inşallah
 
Geri
Üst Alt