Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bu seferde Lastik öneriniz nelerdir.?

Lejyoner

Administrator
Katılım
11 Eki 2010
Mesajlar
9,069
Yaş
46
Jantta 18" gececeğim için lastik alacağım mecbur,üzerinde potenza var memnunum aslına ama asimetrik desenli 225 ebatlı farklı birşey düşünüyorum önerileriniz nedir.?

Michelin şu an için favorim durumunda..

Teşekkür ederim şimdiden..
 
Brıdgestone adrenalin-S001,Mıchelın ps3,Pırellı pzero,Contınental,Yokohama sec begen al......
 
abi ps3 güzelde yanaklar çabuk yarılıo en son istanbul ziyaretimde lastigim patlamıştı farkına varmadım lastik yarıldı ps3 ile aynı fiyata FALKEN var hem saglam hemde sesi içeri vermio bi onuda araştır abi istersen
 
oneriler icin tesekkuerler,bugun brigedstone un yeni cikan adrenalin re 002 kodlu lastigini aldim desenleri cok iyi odullu bir lastik,yeni jantlar ve tamponlarla fotograflarni eklerim
 
ben bizzat gördüm 2 aracta cok iyi oldu abi..:eek:key: MAASALLAH.. bu arada teste falan cıktık son olarak gorusemedık ama kusura bakma abi..
 
oneriler icin tesekkuerler,bugun brigedstone un yeni cikan adrenalin re 002 kodlu lastigini aldim desenleri cok iyi odullu bir lastik,yeni jantlar ve tamponlarla fotograflarni eklerim

Abi çok iyi bi lastik özellikle yoltutuş ve yüksek hızda yol tutuşta ancak çok sert karakterli. RE001 ve RE002 kullandım. Çok sertlerdi, P Zero Rosso var şuan çok memnunum. sertliktende tutuştanda. Ama testlerde filan en iyi lastik goodyear asymetric çıkıyo :)
 
gökhan yazmadan almışsın, phenomalarda yanal destekler 94W, ince yanakta çok işine yarayacaktır demeye gerek kalmamış:):)

ben iyice lassacı oldum galiba.
 
Geri
Üst Alt