Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

bu seferde ''dizel'' olsun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akin

Kayıtlı Üye
Katılım
10 Eyl 2009
Mesajlar
1,867
Yaş
42
-arkadaşlar malum leonu sattım şimdi 40 bin liraya kadar, özellikle ''dizel'',hız sabitleyici(cc) olan otomobil arıyorum..
-tanıdığınız bildiğiniz yada tavsiye edebileceğiniz otomobil marka model yazarsanız sevinirim..
-şimdilik aklımdan geçen dizel focus hb. sunrof titanyum donanımlı bir oto.
yorumlarınızı bekliyorum..
 
hmm dizel olarak leon düşünmüyosunuz sanırım...
 
yeni 1.6 dizel leon u tercih edebilirsinz
 
Kesinlikle 1.6 120hp'lik dizel Bravo :)
 
Akın dızel focus arkadasıma aldık bı kac ay once sunroof ıstıyorsan tıt x paketı alacaksın derı koltuk merceklı farlar vs vs de cabası 1,6 109 beygır dızel motoru gercekten cok atak ve 5 6 lıtre cıvarında ortalama yakıyor aracta 220v elektrık var laptop kullanabılıyorsun yanı bu aracların tek kusuru turbo hortumu yırtıyor arada onun sebebıde devamlı sıkıstırmak bıde ne olursa olsun ön soldan cok ufak ta olsa hasarı olan aracı alma beyın ve kılıt noktadakı elektronık aksam solda dıs tarafta kaportaya cok yakın

---------- Post added at 08:34 ---------- Previous post was at 08:33 ----------

bu arada 2009 uzatılmıs garantılı hıc kazasız 20000 km ıdı galıba yanlıs hatırlamıyorsam hb focus tıtx ı 38 e aldık
 
arkadaşlar ankara seat yetkili satıcısını aradım 1.6 tdi leon için yıl sonuna gelir diyo.fiyatta tahminimce 45binden aşağı olmaz,hem fiyat yönünden,hemde zaman yönünden bana uymadı.temmuz ayında doğuya şark görevi var, ev taşıyacağım için araba şart.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt