Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

bu sabah yaşadığım talihsiz olayım

hegan

Kayıtlı Üye
Katılım
23 May 2013
Mesajlar
8
Yaş
33
Herzamanki gibi sabah işe giderken ana yoldan ayrılıp aracımı park etmek üzere dar bir sokaktan çok hızlı sayılmayacak bir şekilde ilerliyordum , yola dikey olarak park etmiş bir araç (ist. baro başkanının makam aracı) birden geri geri yola atladı ve hamle yapmama rağmen aracımın sol tarafına boydan boya sürttü.
Aracım henüz iki aylık ve ilk göz ağrım olduğu için içim sızladı haliyle :) inip baktığımda beyaz aracımın sağ tarafı simsiyah olmuştu, rapor tutmak için polisleri çağırdık , adam suçunu kabul ediyordu zaten. Onlar gelene kadar hasarlı kısmı incelediğim zaman hafif bi göçük bi kaç parça rötüşlük yer olduğunu ve siyahlığı da sildiğim zaman çıktığını görünce içim rahatladı, rapor tutturmaktan vazgeçtim kazasızlık bozulmasın diye, gidip rötüş boyalarını yaptırdım neyseki ucuz kurtuldum ilk kazamdan :)
 
Bununla geçmiş olsun. Sıfır araç psikolojisini de böylece atlatmış olursunuz inşallah.
 
Büyük geçmiş olsun ucuz atlatmışınız Allah beterinden korusun
 
Geri
Üst Alt