Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bu Plaka Nerede Mühürlenecek

- 48 -

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Tem 2010
Mesajlar
1,969
Yaş
54
Arkadaşlar..APP plaka derdinde falan değilim..
ön plaka mı kare yapmak istiyorum...
ama bir sorum bir sorunum var..
aracımın ruhsatını istanbuldan aldım..adres olarak bana istanbuldaki adresime kayıtlı..
ancak PLAKAM ---06--
MTV ödediğimde..ise ankara vergi dairesi tarafından tahsil edildi dedi internet..
şimdi ben plakayı kare yapsam...
mühürü kim vurucak..

normal plaka mühürle birlikte kaça mal olur..

herkese teşekkürler
 
Bildiğim kadarıyla kendi plakanızla beraber ikametgahınızın bağlı bulunduğu trafik şubesine gidip talepte bulunuyorsunuz. Onlarda size şöförler cemiyetinin plaka basan birimine havale yapıyolar. Cemiyete paranızı yatırıp plakanızı alıyorsunuz tek mühürlü olarak daha sonra karakola gidip ikinci mühürü bastırıyorsunuz. Yalnız APP plaka bastırıp gitmeyin mühürlemezler, trafiğin normal karesinin de app'yle pek bi farkı yok hatırladığım kadarıyla.
 
varol abı plakamı yenı degıstırmıstım bılırsın ozel plaka ıcın 41 ı ıstanbula cevırdım yalnız ne plaka verıyosan o plakayı verıyolar ben cok ısrar ettım tanıdıgım olmasına ragmen ıkı plakayıda nova yapıcaktım benım sadece 1 nova 1 duzdu kartalda plaka basım kagıdı aldım bostancı cadde gırısınde sagdakı karakolun yanında plaka basım yerı var orda 20 tl ye basılıyo orda tekrar sordum ıkısınıde nova olurmu dıe bız yaparız burdakı muhuru vururz ama trafık vurmayabılır dedı trafıge gıttım hıc kontrol etmeden muhuru vurdular cok pısman oldum yanı nova yapsaydım oburunude basıcaklardı senınde yaptırıcagın hangı ıkametın nerdeyse ordakı trafıkten yaptırıcaksın abıcım ama sen nova ıste tabı kontrol etmeden muhur vururlarsa:)
 
abi bana ulaş hallederim ister app ister normal çift mühür
0 530 924 88 10
 
varol abi 14 TL kare plaka hiç app ile uğraşma en yakın trafiğe git plakamın birini yıprandıgı için yenilemek istiyorum diye dilekçe ver onlarda sana plakanı alıp cemiyete gidip yenisini bastır diye kagıt verecek cemiyete gidip o kagıdı verdiğinde ben 14 ödedim nizipte ne kadar bilmim ödersin kare mi dikdörtgen mi die soracak kare dersin yeni plakan basılır cemiyet mühürü vurulur onu alıp trafiğe tekrar gidersin trafikte mühürü vurur yapıştırırsın kargo yok telefon yok bişe yok en kolay ve ucuzu bu
 
aracınında 06 plaka olması istanbula kayıtlı olması önemli değil ben yazın başında gökhanla gidip farklı yerin trafiğinden yaptırdım
 
Geri
Üst Alt