Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bu Parçadan Taktıran Var mı?

güzelmiş ama fiyatı uçuk bence?? aslında teyip bunu destekliyorsa el yapımı bir cihazda işimizi görebilir.. yani dışardan bir elektronikçiye yaptırabilirsiniz..
 
Kıvanç bence biraz üzerinde çalışırsan sen bu işi halledersin gibime geliyor. :)
 
Mertçim şu ipod bağlantısını bir halledebilsek çok mutlu olucam..
 
Mertçim şu ipod bağlantısını bir halledebilsek çok mutlu olucam..

Üstadım seni mutlu edebilmeyi isterim ama bizim Ahmet ustanın bunu bağlayıp bağlayamayacağını ve bu parçanın hali hazırda DOğuş un elinde olup olmadığını bilmiyorum maalesef :(
 
Doğuşta reklamı vardı ama önemli olan ipodu altındaki usb tarzı soketten bağlayıp şarkıları ekranda gösterip kumanda edebilmesi..eğer aux girişinden bağlıyorsa kıymeti yok..bakarız haftaiçi..
 
Kaan abı bu parca bıldıgım kadarıyla teyp ı sokup arka tarafındakı aux soketıne takılyo olması lazım,kablonun ucundakı parcadada usb gırısı ,aux gırısı gıbı portlar var.Ford un urettıgı ipod standları gıbı cok da orjınal bsey degıl,yenı kasalarda zaten aux gırısı mevcut bu alıp da sadece usb baglamak ıcın pek de geregı yok bence
 
Evet aux var benim arabada ama keşke direksiyondan parça değiştirip ipodu ekranda görebilsem.
 
abi Ipod'u arabanın dışında dinle arabaya da bi "best of" cd yap olsun bitsin ya.. :)
 
50gb arşiv var hepsini de dinliyorum be Yiğit:)
 
Geri
Üst Alt