Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bu kadar kötü mü?

IBIZA 1.2 TSI DSG

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Ara 2010
Mesajlar
23
Yaş
44
Merhaba,

Seat İbiza 1.2 TSI DSG ile ilgilendiğim için burayı takip etmeye çalışıyorum.

Ancak Seat İbiza hakkında yapılan yorumlar hiç de iç açıcı değil ne yazık ki.
Yakıt tüketimi de 1.2 DSG olmasına rağmen şehir içinde 10 litreye yakın sanırım.

Biri de çıkıp ben şehir içinde 8 litre ortalamayı yakalıyorum diyememiş yani.
Alanların hiç biri normal kullanamadı mı acaba? En azından test verilerine biraz olsun yaklaşabilmek adına...

En büyük albenisi yakıt tüketimi bu aracın bence. Ama okuduklarımdan dolayı, gerek yakıt tüketimi gerekse servisinin kötü olduğunu düşünüyorum.

Yoksa gerçekten uzak mı durmak lazım bu Seat İbiza'ya?

Ekonomi düşünürken nerdeyse İbiza yerine sıfır km Smart ForTwo mhd düşünmeye başlayacağım...
 
yakıt önemli bi sorun cok gezerim yılda 20000 km deviririm diorsan benzinden uzak durmanı öneririm
yok pasarım parayı gezerim diorsan tsidan başka motora binme derim ben..
yinede sen bilirsin:cool:
 
kim diyemememiş 8 litre ortalamayı yakalayamıyorum diye aynı motorun daha ağır bir kasasını kullanıyorum üstelik dsgden ekonomik olmayan manuel 6 ileri vitesle ve ortalamam 6 litreyi geçmiyor en fazla olsun 6.5 litre ki kasarsam çok rahat 5.5larda gezerim... ki ibizanın benden daha da ekonomik olması lazım aksini kabul etmiyorum:D
kick downlarla gezip turbo ne güzel yapıştırıyo yaa diyipte ondan sonra 10 litreyi görüp abi çok yakıyor hiç bulaşma demek doğru değil kim söylüyorsa 8den aşağı inemiyorum diye getirsin bana arabayı bir gün boyunca ben kullanıyım gezelim görürüz kaç litrelerde geziyor araba çok ciddiyim:)
 
valaha yapılan 2 3 olumsuz yorum yada olan 2 3 talıhsızlıklık yuzunden bence marka hakkında kotu dusunmemek lazım .. her markanın sorunları vardır.fakat sunu dıyım sıze bu ulkede benzın pahalı en kotu faktor bu.. 1.2 bence tam ıbızaya gore motor.10 lıtrelerde kullanıma gore 7 8 e duser sehır ıcınde...sureklı dur kalk yada kısa mesafada zor tabıkı bu ıs..
 
ben anlayamadım 10 litrede gezenler aracı nasıl kullanıyor y.bosnadan beykente kadar deli gibi zorladım geçenlerde 4000den aşağı düşmedim 11 litre ortalamayla geldim eve ibiza 1.2yi kız arkadaşıma düşünüyoruz şuan ciddi bir şekilde ve kendi aracımdan daha çok güveniyorum az yakacağına... normal bir kullanımda kesinlikle şehir içinde 8 litreyi göreceğini sanmıyorum
 
Az önce SC için 5 aksesuar ekletip bir hesap yaptım,
34.500 TL'den 42.211 TL'ye çıktı anahtar teslimi.:confused:
 
Geri
Üst Alt