Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bu kadar fark olur mu?

mec

Kayıtlı Üye
Katılım
4 May 2013
Mesajlar
171
Yaş
40
mrb arkadaşlar .. sizce bi aracın şehir içi ve dışı arasında bu kadar fark olur mu? olursa neden olur? Yaklaşık 10.000 km dir araçta 2. viteste hızlanmalarda titreme oluyor. ona bağlı mı diye düşündüm. Bu arada bu değerler en düşük ve yüksek değerler. yani ş. dışı 6, şehir içi 8-9 gibi oluyor..



 
nasıl kullandığınızı bilmiyorum fakat dizel e göre biraz fazla gibi
 
şehir içi kısa mesafe sıkı trafikte.. burdaki şehir dışında ise 90 km sabit ve yüklü iken.. eğer 120 km ortalama olursa 6 civarı oluyor..
 
Aracınız Otomatik Vıtes Elektorınık Vıtes Duzenleyıcısı Varsa Ondan da Kaynaklanıyo Olabılır . Ben Söyle Yorumluyorum :
Aracınız 2. Vıtes Hızlanmaların Tıtreme Yapıyorsa Motordan Vıtes Kutusuna Gıden Guc İle Alakası Olabılır. Buda Yakıt Serfıyatını Arttırabılır Otomatık Vıteslerde Böyle Problem Olabılıyor. Yakıt Sıstemınde de ufak bı ıhtımal sıkıntı olur dıcem ama arıza lambasıda yanmıyo
Bence Servıse Bı Götürmenızı ya da Bu konuya daha ıyı hakım olan bırısıne göstermenızı tavsıye edıyorum beyefendı
 
zaten 10.000 km den berı yapıyo yazmıssınız bu da su anlama gelıyo bı bakımdan yenı cıkmıs bı bakımı gelmıs anlamına gelıyo eger 10 bın km bır bakıma giriyorsanız. bakım sırasında bı sıkıntıda olmus olabılır
 
Aracınızı sıkışık trafikde S modunda kullanın ayrıca servise gidip DSG yazılımını güncelletin
 
kısa mesafe sıkışık trafikte görmeniz gayet normal... benim güzergahım 25 km civarında ve genel olarak açık trafik, ş.içi ortalamam 5-5,5 litre civarında... kısa mesafede aracın ortalamasını düşürmesine fırsat vermiyorsunuz ki... 50-60 km sakin kullanımda(70-90 arası) 4'e kadar düşüyor...
 
ben en düşük 5 i gördüm bi 50 km felan gitmiştim ortalama 90 la.. ama o zamanda yüklü idi .. belki yük olmasa 4.5 felan olurdu.

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

bu günlerde sabah 5 km sabah aksam sıkışık trafikte gidiyorum. 45 km felan oldu bilgisayar kendini sıfırlardı. su an 8.8 gösteriyor ort.
 
titreme DSG ' de sık karşılaşan kronik bir durum. Benim araçtada kalkışta titreme var servis km si yaklaştı götürüp baktıracağım sizde baktırın ;)
 
Geri
Üst Alt