Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

bu gün maçkada 12.00 sıralarında SCW'li siyah leon

emrah.style

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Ocak 2011
Mesajlar
397
Yaş
37
arkadaşlar bu konunun asıl bölümü burası değil belki ama en çok rağbet gören bölüm olduğundan buraya yazmak istedim. forumda eski değilim ve ilk kez bu gün trafikte SCW stickerli bir leonla karşılaştım, güzel bi duyguymuş. inip meraba demek isterdim ama pek peşpeşe gidemedik. beşiktaşta kabataş tarafına dönüş ışıklarında önce arkamdaydı, daha sonra maçka yokuşuna dönerken önüme geçti o sırada arka camdaki sticker çarptı gözüme. makyajlı siyah leon umarım sesimi duyar:eek:
sticker siparişimi verdim heyecanla gelmesini bekliyorum, serbay abiye duyrulur:)
he bu arada gün içerisindinde 10 dk lık ufak bir işim için aracı otoparka bıraktım, geldiğimde benimkinin yanında bir kardeş daha gördüm. sahibiyle ayak üstü ufak muhabbet ettik 5cm lik yayların çok yakıştığını söyledi acayip şımardım gün boyu çuuff çuff hava filtresi eşliğinde tam gazdım. keyfimiz yerindeydi bu gün :eek:
saygılar.
 
O bendim,Beşiktaştan maçka yönüne döndüm:)
 
abi tabi yaa araba senin profilde senin :)
sesimi duymana sevindim. ışıklarda arkamdaydın sonra önüme geçtin ve sağa dündün. selamım borç kalmasın şimdi söyliyim. "selamlar abicim" hehehehe:D
 
Aleyküm selam:) Dikiz aynandan baktın farkına vardım,bende güneşin tadını cıkarıyordum sunroof acık:) Gerci biraz acelemde vardı ama artık kısmet diyelim bir dahaki sefere tekrar karşılaşırız umarım.
 
gerçekten hava ve güneş + yıllık izin tatilimin ilk günü süperdi :)
tekrar görüşmek üzere iyi akşamlar, leonlu ve keyifli sürüşler.
 
yollayacağım şimdi geç kaldık göndermekle ama daha şanslılar bekleyenler daha güzel ve kaliteli sticker sahibi olacaklar :=)

Hem çok güzel duygu aynen yolda karşılaşmak.. :)
 
yollayacağım şimdi geç kaldık göndermekle ama daha şanslılar bekleyenler daha güzel ve kaliteli sticker sahibi olacaklar :=)

Hem çok güzel duygu aynen yolda karşılaşmak.. :)

banada bi sticker yollarmisin serbay :) beni kimse tanimaz
 
tamam Cenk listeye yazıyorum, bana kargo adres bilgilerini özel mesajla yollarmısın :)
 
Serbay bende yazmıştım adresimi unutmayınız:) Yıkandığı zaman cıkan kücük harflerden bıktım valla:)
 
Geri
Üst Alt