Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bu E-Maili Sakın Açmayın (Terörü Lanetliyoruz)

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,142
İnternet kulanıcıları dikkat. "Terörü lanetliyoruz" diye gelen bir e-mail bilgisayarınızda terör yaratabilir.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıya göre, sanal alemde dolaşan ve terör örgütünün Avrupa'da bulunan hackerları tarafından geliştirilen bir virüs tehlike saçıyor.

"Terörü lanetliyoruz. Herkesi birlik olmaya çağırıyoruz" e-postaları veya msn üzerinden "laneththeteror@hotmail.com ve laneththeteror@hotmail.com" adresli kişilerden arkadaşlık teklifleri geliyor. Postanın içinde bulunan pps(Powerpoint) sunusunun açıldığı terör karşıtı resimler ve yazılar çıkıyor.

Bu arada alt bölümde bilgisayarın çökmesini sağlayacak program çalışıyor. Sunumun son bölümünde kürdistan haritası çıkıyor ve bilgisayarınızdan bütün verileri silinmeye başlıyor.

Virüs bu sırada msn programına da giriyor. Bilgisayarınızdaki veriler silinirken bir taraftan da msn ve e-posta listenizdeki tüm arkadaşlarınıza aynı içerikli e-mail gönderiliyor.

Emniyet yetkilileri bu tip maillerin kesinlikle açılmaması konusunda uyarıyor.
 
Paylasım ıcın tesekkurler,sanal dunyanın sahne yuzlerı olmaktan baska bır sey degıller gozumde,yaptıklarını her ne kadar yapabılcek donanıma bılgıye sahıp olmasamda,onlar nefesı anca pc basında alabılırler.
 
paylaşım için teşekkürler..
 
Zaten bu terör ü sanal alemden değil lanetlenecekse hiç gerek yok sanal olup çıkıyo bunlar ne yapacaklarını şaşırdılar....i
 
başka bısey kalmamıstı..
 
Geri
Üst Alt