Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bu da son halimiz

nri7

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Şub 2011
Mesajlar
334
Yapmak istediklerimi büyük ölçüde bitirdim ve sizlerle paylaşmak istedim
v6qmq0.jpg
[/URL][/IMG]

21ad3zt.jpg
[/URL][/IMG]

qpkt52.jpg
[/URL][/IMG]

2075pg5.jpg
[/URL][/IMG]

28km16x.jpg
[/URL][/IMG]

lzgxt.jpg
[/URL][/IMG]

9a7r49.jpg
[/URL] [/IMG]

zxlb1x.jpg
[/URL][/IMG]

zva2h3.jpg
[/URL][/IMG]

296m3xz.jpg
[/URL][/IMG]

68wnwp.jpg
[/URL][/IMG]

2hcmb8w.jpg
[/URL][/IMG]

2zq7tjc.jpg
[/URL][/IMG]


 
Güzel olmuş arkayada bi spoyler iyi gider gibi:)

xx
 
Çok güzel olmuş kazasız belasız :)
 
Maaşallah güzel duruyor :) Aracı nasıl kullandığınızı bilmiyorum fakat biraz daha yere yaklaşırsa daha hoş durabilir. Ve Cupra tamponu tamamlayan en önemli unsur bence üzerindeki farlar :) Bi-xenonla aracın bakışları değişir ve çok daha şık durabilir. :) bunlar benden tavsiyeler
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: PORO
Masallah Aracın cok guzel kardesım :) Senden bı rıcam olcak aracın gunduz cekılmıs resmı varmı jantların gunduz gozuyle nasıl durdugunu merak edıyorum ?
 
araç çok güzel olmuş kardeşim gule gule bin ama eksıklerın daha çok :) mesela cupra tampona lip şart ve panjur petegıyle tamponun petegi farklı olmasından dolayı çok sırıtmış.marşpiyel ve spoyler kesin olması lazım birazda araç düşerse on numara makına olur kardeşim bunlar benım düşüncem benım ne dedıgım onemlı degıl sonuçta sen begendıkten sonra gerısı yalan :eek:key:
 
Geri
Üst Alt