Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bu araca dikkat

kng60

Kayıtlı Üye
Katılım
9 Ocak 2012
Mesajlar
161
öncelikle ikinci el araba alacaklar için küçük bi uyarım var. 1 ay önce internette bulduğumuz ankarada eryamanda seat ibiza markalı araca bakmaya gittik araç henüz 5bin km de olduğu için araca bakmak bile istemedik. satıcı arkadaş aracı 36.000tl fiyat ile internet ilanına koymuş. bizde bu kadar temiz araçta hiç bişey yoktur deyip anlaştık(fiyatta bir lira pazarlık yaptırmadı bizde yapmadık ). aracı alacağımız gün şeytanmı dürttü ne oldu bilmiyorum ama boya makinasını arka sol kapıya bi değdirdim. kapıda komple boya var. bunu satıcı arkadaşa söleyince küçük çaplı bi şov yapıp vay efendim nası olur doğuşu mahkemeye vericem falan filan deyip ben aracımı size bu şekilde satamam çok utandım diyip kaçtı giti yanımızdan. noterden döndük. aradan 3 hafta geçtikten sonra bi baktım arkadaşın aracı hala ilanlarda fiyatı 37500 olmuş (sağ kapıya harcadığı parayıda eklemiş sanırım fiyatın üzerine satıcı arkadaş) ve ilan açıklamasında araç hala hatasız yazıyor. lütfen dikkat edin şehir dışından gelmek isteyenler bakmak isteyenlere küçük bi uyarı yapıyorum. amacım ilanı aracı ve sahibini kötülemek değil. sadece başımdan geçeni siz değerli forum üyeleri ile paylaşmak istedim. yorumu size bırakıyorum!!. herkese iyi keyifli forumlar

aracın ilanıhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasi...inden-satilik-hatasiz-boyasiz-190202822/detay
 
Buna benzer bi durumda benim başıma gelmişti...bi araba bulmuştum..istediğim gibi temiz ..sahibinden de..sadece ön kabut kamyom yanaşırken ucunu yamultmuş sadece o değişmiş yazıyordu..ben de arabayı beğendim ve bi tanıdığa söyledim o da o şehirde bi ustaya götürdü...ve sonuç şu..tmm kaput değişmiş ama artı şunlar var; sağ çamurluk sag ön kapı,sag arka kapı,sol çamurluk,tavan yarıya kadar boyanmış ve son olarak da şaseler oynamış arabanın:)))
sonuç olarak hangi araba olursa olsun bedava dahi verse gidip ustaya göstereceksin yoksa pert arabayı sana kız diye satarlar:)))
bu olaydan sonra zaten sinirlenip gittim sıfır aldım :)) iyikide sıfır almışım:)))
 
uyarı ve bilgilendirme için teşekkürler tolga @kng60
hiç boya yok deyip sonradan vay efendim diye başlıyorsa kim bilir daha neleri çıkar...o_O
 
yavv ne var ise söyle.valla ayıptır, günahtır. sinirlendim şimdi
 
Üç kagıtcı cok memlekette


Hızlı gidersen EBENİ yavaş gidersen BEBENİ görürsün
 
Geri
Üst Alt