Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

bu aracı alıcam fikirleriniz önerileriniz

erkani

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
6 Nis 2011
Mesajlar
2,189
Yaş
42
selam arkadaşlar.araç arayışıma devam ederken böyle bir araç buldum eski aracımı tanıyorsuz zaten arkadaşlar onunla hemen hemen aynı ama benım eskı araç kadar dolu degıl tabıkı aslında bir daha 1.6 ve sıyah renk almam dıyordum ama yenı ev aldıgımdan araba param 25 bin tl ile sınırlı ve bu araçta benı en çok çeken tabiki plakası oldu :D şimdi size sorum ben bu aracı 27000 tl ye alıcam anlaştık gibi siz ne dersınız yıne eskı aracımın aynısı oldugu için boşunamı alıyorum bu aracı sadece plaka için degermi birde ben beyaz ve sanruflu istiyordum ama malum parada kısıtlı olunca yıne bu tarz bir araç almam mantıklımı ne dersiniz...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...mgorulmeye-deger-acil-satilik-62538396/detay/
 
erkan ım link varda benmi göremiyorum
 
liım yok herhalde nasıl bakacaz bilemedim doğrusu...:rolleyes:
 
evet güzel top gibi araç erkan.bide çekeriz srv.baktırırız
 
Araç benimde çok hoşuma gitti leon un tamponlarıyla jantlarıyla kısaca herşeyiyle tam istediğim gibisini bulmuşsun, hayırlısı olsun çok güzel araç..
 
evet güzel top gibi araç erkan.bide çekeriz srv.baktırırız
cezmi baba ne yapıcamı tam olarak bılemıyorum eskı aracımı bılıyorsun yani bu fıyata uygundur dıye düşünüyorum km de iyi ama eksigi çok bana gore ve alınca arkadaki spoyleri hemen indiricem normal takıcam.tüpde takmak lazım buna ne dersin abi degermi acaba.plaka beni yedi bitirdi ne bileyim heves ettim işte.sonra demeyin madem aynısını alıcaktın niye sattınkı eskı aracını daha doluydu dıye ?:(
 
abi plaka tam senlik :) beyaz sunroof lu istiyodun ama madem şartlar elvermiyo ev almışsın bence düşünebilirsin bu aracı.
gerçi ' oğlum niye siyah aldın ya ' değişini unutmadım :D
 
Geri
Üst Alt