Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bu araba nasıl arkadaşlar? Seat toledo 1.6 Stylance

güzel araca benziyor yetkili bir servise gösterip öyle karar verilir.
 
Kazasız ise alınır aynı motor arabamda da var bastınmı gider ve yakar ama lpgyle taş çatlasa 300 kr yakar bilmeden etmeden arabalar hakkında yorum yapanlara bakmayın bi çok 1.6 16v arabadan iyi gider, evet biraz fazladır yakıtı ama atmosferik bi motor bu alacağınız arabanın üzerindeki dolayısıyla çok da az yakmayacağını bilerek alıyor olmanız lazım kaldı ki lpg ile normal kullanımda 200 -250 kruşu geçmez hatta uzun yolda sabit hıza (100km-120km) karşı bi sabırsızlığınız yoksa bu motor güncel değerlerle LPG de 180 kuruşa kadar düşer kilometrede.. Hayırlısı Olsun ;)
 
dünyanın en sorunsuz motorlarından biridir uzun yolda çok keyiflidir
 
aynı araca 20 yıllık ustam 2005 modeline 3 sene, daha sonra 2008 modeline 2 sene binip, ev alırken sattı. 2. el değeri çok olmayabilir ama siz zaten hesaplı alacaksınız ve uzun süre kullanacaksanız full donanım sağlam ve konforlu bir araçtır.
 
fazla yakar ama sorun çıkarmaz zaten lpgsi var yetkile servise götürülüp gösterilmeli tercih sizin :)
 
bendede var 1.6 stylance sunrooflu bakımları tam debriyaj seti yeni değişti.66 binde ağır bakımı bile yaptırdım.kazasız boyasız darbesiz .fiyat.28.500
 
benim araba keyfe keder satılıktır. satıp 2.0 tdi toledo sunrooflu almayı düşünüyorum.ama bulmam zor :) ..bu arada senin yerinde olsam 100bini geçmiş araba almazdım
 
Arkadaşım bende 2007 model 1.6 stylance toledo var.En full versiyonu araç süper ağır falan değil bence kullan pişman olmazsın bu arada benim aracım satılık ilgilenirsen ara.
 
Geri
Üst Alt