Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bu araÇ nasil alinirmisİzce?

ilk bakışta çok cazip geliyor ama tabi işte insanın içinde bir kurt oluyor rahat binemem şahsen
 
Ben kesinlikle almam. 3-4 bin daha fazla veririm satarken acaba nasıl satarım derdini hiç düşünmem. Fazla 3-4 bin liram yoksada Tsi almam daha 1,6 alırım kafam rahat gezerim. :)

Pertkaydı olan araç aslında tekrar tarfiğe dönmemesi lagzım. İlerde devlet bu işede el atar inşallah.
 
bence uzak durun derim, büyük kazalı bir araç olduğu kesin...şasesini söylemiyor mutlaka doğru değildir.
 
Günümüzde bu tür araçları almak kolay satmak çok zor.Kaldıki aracın hasarı toplanırken neler değişti tam olarak bilmek öğrenmekte ayrı bir eziyet.Ben olsam farklı seçenek düşünürüm yada biraz daha bekleyip alırdım.

xx
 
ilan guncellenmıs sanırım bu arac baya bı oncede vardı fakat satılamamıstı ..
 
araçta hasar kaydı var dediği araba pert daha açıklayıcı olmak gerekirse çekme belgeli aracın hasar tutarından dolayı sigorta şirketleri araca çogu zaman yüksek mevlalarda fiyat çıkararak arabayı pert ediyo aracı alıp satılığa çıkarıyo ihaleleri oluyo sonrada biri alıp topluyo işte gördüğünüzü gibide satıyo ben olsam asla almam her zaman sorun satarkende binerkende ki ayrıca çoğu sigorta şirketi pert kayıtlı arabaya kasko dahil yapmıyo ve şunuda biliyorum herşeyi bitiripte noterden donen arabanın haddi hesabı yok
not :uzak durun
 
pert kaydı (ki tramerde böyle bir kelime yok ama olsun) ayrı konu, aribaglarin tamir edilmiş olması apayrı bir güvenlik ve mantalite zaafiyeti, bunları tamir ettiren, diğer yerlere ne yapmaz bilinmze.
 
Geri
Üst Alt