Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bu ürüne bir göz atar mısınız

- 48 -

Kayıtlı Üye
Katılım
18 Tem 2010
Mesajlar
1,969
Yaş
54
arkadaşlar bu ürün nasıl diye soracağım biliyorum ki hayır diyeceksiniz..
bana önereceğiniz ürünler muadilleri 1200 liradan başlıyor..onlara da baktım
sormak istediğim 500 liraya bu ürün nasıldır ..ama abi arkadaşım kullandı radyosu çekmiyor hemen bozuluyor..cd okumuyor cd seciyor...elinde patlar tarzı cevaplarınız bekliyorum..

onun dışında bende kenwoon almak isterim alpine clarion almak isterim ama dediğim 1200 tl den başlıyor yukarı doğru çıkıyor kafa çıkmalı olanlar..
kafa çıkmalı olmayanlara bakmıyorum hırsızla uğraşmak istemiyorum sigorta yaptır diyebilirsiniz çalındıkran sonra polisle uğraş sigorta şirketiyle uğraş..parayı al alama. geç al gib sorunlarla uğraşmak için malesef yaşlandım..bakın arabam film bile yok.:) :)
şimdiden ilginize teşekkür ederim


http://www.sahibinden.com/ilan/alis...nigi-2go-go-2020-sifir-500-tl-53066683/detay/
 
varol abi fiyat ve ürün güzel duruyo.bence alınabilir.iş görür yani
 
abi sen alda bakalım nasıl bişe :) yada aramızda kullanan yokmu bu üründen?
 
abi 300 400 daha ver navitech alsana ya ne riske gircen bunu alıpta
 
benimki yaklaşık olarak buna benziyodu ama ben arabada sonradan takılan dokunmatik ekranlarda bi pioneer bir kenwood u başarılı buluyorum ben senin yerinde olsam Varol abi güzel bi alpine alırım gerekirse bundan biraz daha fazla para verip onu kullanırım.... necvox ve birçok marka double kullandım en başarılıları gene kenwood ve pioneer diye düşünüorum sonra ucuz etin yahnisi durumu olmasın...
 
ben geçen hafta necvox aldım, menuler ve içerik mükemmel ama radyo ve tv performansı için aynı şeyleri söyleyemiyecem. radyo yükselticisi de takıldı araya ama orjinalin tadını hala vermiyor. radyo performansını arttıracak bir yöntemi bilen varsa bende uygulamak isterim.
 
bu doubledin i özellikle koymamın sebebi kafasının çıkıyor olması yani arabadan indiğinde sök yanına al hırsız baksın bi mok göremesin .kafası çıkanlar 1200 tl den başlıyor o kadar para vermek istemiyorum..
bunu da deniyeceğim benim derdim radyo .tv umrumda değil..radyosuna bakacağım çekiyor mu çekmiyor mu..
navitech ler pionneer alt yapısı kullanıyor yani onlarında radyosu kötü pioneer kullandım radyo berbattı..
hatta yükseltici bile takmıştım..pioneer'e yok babam yok radyo tırt keyif vermiyor..
şu an orjinal teyp var..radyo çok iyi mp3 usb yok..eve geliyorum yeni şarkı indiriyorum hayda gene cd bas arabanın içi cd doldu..

bu duble din yani bakınca görüntü güzel
usb sd var
kafa çıkıyor
radyoyu bilmiyoruz
dvd umurumda değil..
ama aleti tanıyan yok
 
gökhanı gönderek fabrikasına ağam bi baksın neymiiş bu adamlar:)
 
Geri
Üst Alt