Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bu ürün nasıl arkadaşlar? İbizaya olur mu?

effect1903

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ara 2010
Mesajlar
1,052
Yaş
42
Arkadaşlar çok pahalı bir müzik sistemini düşünmüyorum ama bunu görünce hoşuma gitti fiyatı hem uygun hemde kaliteli gibi, özellikleri de iyi.. rengide kırmızı yanıyor sanırım bizim araçlarda kırmızı tam uyar diye düşünüyorum.. Orijinal teybi söktükten sonra altaki boşlukla birlikte tam sığar mı acaba? daha önce aracına taktıran varmı? Sizce nasıl olur? Bana tavsiye edebileceğiniz başka bir ses ve görüntü sistemi var mı?

http://www.hepsiburada.com/Liste/na...uctId=otdeldtv8600&categoryId=17545#Gorseller
 
Fiyatı uygun gibi, ekstradan çerçeve alman lazım, ortalama 40-50 TL den başlatıp 70-80 liraya kadar çıkıyor. Bende Necvox var ama modelini bilmiyorum.
 
Sinancım çok severim aslında, bunu görünce çok hoşuma gitti fiyatı da uygun gerçekten, olursa valla alayım diyorum.. Yanlız bu çerçevesini nereden alacağız?
 
buna bende bakmıştım fiyatı da iyi...ben navitech diye vazgeçtim siteden bir arkadaş alt yapısı pionneer dedi...bende vazgeçtim..pionneer radyoda kötü diyorlar bende pionneer vardı..istanbulda radyo bir türlü çekmiyordu...yükseltici bile takmıştım buda aynıdır diye korktum..eğer istanbulda navitech kullanan varsa ve radyo yu ne kadar net çekiyor yazarsa bende bir tane düşünebilirim..
ama pek ümitli değilim...
 
Bilen bir arkadaş yazarsa iyi olur.. Bence parasına göre güzel makina abi, ayrıca pioneer'ı ben en iyilerden diye biliyorum..
 
konuyu dağıtıyorsam kusura bakmayın...2011 leon aracıma uzun zamandır uygun fiyatlı navigasyon almayı düşünüyordum..kararsız kaldığım yer ise taşınabilir navigasyon mu alsam daha iyi olur yoksa sabit(double-din) mi alsam daha iyi olur..(((aracımda rcd 310 bulunmaktadır)
sabit(double-din);
http://bimeks.com.tr/urun/118422/roadstar-8100n-6''-tv'li-navigasyon-oto-teyp.aspx
taşınabilir;
http://bimeks.com.tr/urun/117980/piranha-5-0''-tigra-tv'li-navigasyon-cihazi-bluetooth-.aspx
 
ürünü inceledim mediamark da abi ses guzel gelıyodu ama goruntude o kadar ıyı degıl gıdıp ıncelemelısın bence bende bu urunu dusunuyorum :D
 
ürünü inceledim mediamark da abi ses guzel gelıyodu ama goruntude o kadar ıyı degıl gıdıp ıncelemelısın bence bende bu urunu dusunuyorum :D

ses radyoda mı iyi geliyordu..yoksa cd falan mı..ben görkemde dinledim cd iyi de radyoyu kıyaslıyoamadım..mersin ile istanbul radyoları arasında fark var
 
Geri
Üst Alt