Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bu ülkeyi sevmelimiyim ?

taykac

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Ağu 2009
Mesajlar
855
Yaş
62
Bir kaç defadır komşumuz Suriyeye gidip geliyorum iş için.İnsanların kültürleri bize çok yakın.Yemekleri kebapları ve mezeleri bize, özellikle Gaziantep in damak tadına yakın.Bizimki çok daha güzel tabiiki.İnsanların sosyal anlamda yaşayışları da bize benziyor.Piknik olayı falan.Bunlar iyi güzelde ülke sevgisi ile ne alaka diyeceksiniz.Geçenlerde mercedes ile gittik.60 litre benzine 1800 suriye parası verdik.TL karşılığı sadece 60 tl.Çok sevdiğim ülkemde bu kadar benzin 226 tl.Bu gidişte dizel bir toyota ile gittik.40 litre mazot aldık.800 Suriye parası verdik.kaç tl yaptı biliyormusunuz ? Sadece 26.5 tl.Şimdi sorarım size BU ÜLKEYİ SEVMELİMİYİM.Bence hepimiz tecavüzün farkındayız da olaydan zevk alıyoruz veya almaya çalışıyoruz.:)
 
bizim milletimizde birlik yok beraberlik yok bence organize olup 1 hafta kimse marş basmasın bakalım ortalık ayağa kalkıyomu kalkmıyomu.....!denemesi bedava
 
bukadar verginin nereye gittiğini gerçekten çok merak ediyorum :(
 
ben trafikte bir azalma görmüyorum..sabah işe giderken,akşam eve dönerken,hafta sonu,her taraf sıkışık..benzin-mazot fiyatlarından herkes şikayetçi,ama aracını kullanmaktan vazgeçen de görünmüyor pek..
 
ankarada bugun otobusler 4 yıl onceye dondugu ıcın tum otobusculer grev yaptı mıllet felc oldu.bole seyler olunca mecburen arabaya bınmek zorunda kalıyoruz.cok yakın arkadasım avusturalyada fn2 type r ın deposu 60 tl ye doluyo saka gıbı ya.
 
Tekin abim biz türkler çabuk unutuyoruz abi zam geldiği gün vay şöyle yapalım vay böyle yapalım deriz üç gün sonra unuturuz abi dayanışma deriz hadi yürüyelim arkana bi bakarsın kimse yok onun için biz ülkemizi mecburen sevmeye devam edicez abi biz görmesekte belki evlatlarımız düzeldiğini görür..
 
devlet engüzel vergiyi benzinden alıyor birazı ülkeye gerisi cebe gidiyor.ülkemi seviyorum tabi ama bir işleyiş biçimi süre geldiği için baştanberi bunu düzelmesi zorgibi
 
Benim suudi arkadaşım var 70Lt benzini TR parasıyla 20TL ye alıyor :(

---------- Post added at 17:05 ---------- Previous post was at 17:04 ----------

bizim milletimizde birlik yok beraberlik yok bence organize olup 1 hafta kimse marş basmasın bakalım ortalık ayağa kalkıyomu kalkmıyomu.....!denemesi bedava
+1
 
Tekin abi bir daha gidersen minibüsle gidip koskoca bir depo yaptır ve ağzına kadar fulle. Benim kuzenin maerikan V8 silverado ile Medine İstanbul yolculuğu yapıyor, Türkiyeye giriş yapmadan ne kadar depo varsa ağzına kadar dolduruyor. Benzin canavarı tank gibi aracı o dolan depolarla İstanbula kadar geliyor ve Ankaraya kadar dönüyor. Ankarada mecbur depoyu fulleyip TR'den çıkış yapıyor bir dünya da küfredip gidiyor her seferinde. Eğer yaşadığım yer oralara yakın olsa sırf bunun için bile zırp pırt giriş çıkış yapılır.
 
ben ilk önce cebimi düşünürüm. oralarda otursam imkanım olsa damla akaryakt almam tr den. peki mazot,benzin kalitesi nasıl?
 
Geri
Üst Alt