Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

boyayı temizleme

Logical_Election

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Eyl 2009
Mesajlar
1,347
Yaş
37
oturdugumuz sitede tadilat yapılırken arabaların hepsine dış cephe boyası sıçratmışlar.rüzgar savurdugu için ufak ufak tanecikler arabaya düşmüş.benim arabamda fazla yok ama bizim emektar Laguna benekli bir hal almış nasıl temizleyebilirim,boyaya zarar vermeden ? sentetik tiner olurmu,gaz yagı veya mazot :confused:
 
Tiner boyayı matlaştırır. Mazotla silmek en iyisi.
 
Timur kendin silmek yerine meguairs sonax falan gitsen daha saplıklı olmaz mı?
 
benim arabadakiler sorun değil Erhan tazikli su ile çıkar sayılı ama laguna zaten fırçayla yıkanan bir araba o yüzden sonax veya meguairs e falan paraya yatırmaya degmez :) Benzinciye girmiştim benzin aldıktan sonra tabancada kalanı beze az bir şey döktürdüm benzinle camı çok zorlayarak sildim zor çıktı;pompacı dedi mozot çıkarır.Ayberk mazot matlaştırır diyorlar araba ne kadar çizik olsada boyasını iyice batırmak istemem o yüzden fikir almak açısından sordum.
 
temizleme tineri diye bi olay var Timur'um biliyosun bi de onla dene..
hiç bi yerde bulamazsan servislerin boyahanesinde var..biraz rica edersin verirler denersin..
 
yigitin dedigi gibi farkli bi tiner var timur, onunla cikarabilirsin.

ayrica benim de aracimda bahsettigin gibi insaattan gelen tozlardan bir suru leke olmustu; hatta aracimin uzerinde ufak ufak pas izleri bile vardi. sonax a goturmustum zamaninda hepsini gecirdiler tabi.
ama dedigin gibi lagunaya para yatirmam diyorsan o ozel tinerden bulup onunla silen lazim.
 
timurum macun var 3m in araç köpüklü üken onınla yıka süngerle yıkar gibi tertemiz olur hiç bir zararıda yok
 
z.................... ıle baslayan yere gır cıkartıyorlar sorunsuz olarak
 
tineri denedim bugün baya matlaştırıyor ve boyalı araba için çok sakatmış :) Yılmaz abinin dediği şeyi deniyecem 3m in oda olmazsa artık bir Meguiars,Sonax,Ziebart vs...
 
tineri denedim bugün baya matlaştırıyor ve boyalı araba için çok sakatmış :) Yılmaz abinin dediği şeyi deniyecem 3m in oda olmazsa artık bir Meguiars,Sonax,Ziebart vs...

bildiğimiz tiner olmasın o Timur'um.. :)
o temizleme tinerini ben sticker izi temizleme vs. gibi işlerde bi çok defa kullandım boyaya en ufak bi zarar vermedi..
 
Geri
Üst Alt