Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

boya koruma

galiiip

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ara 2011
Mesajlar
136
Yaş
39
öncelikle slm herkeze bırkac yerden boya koruma hakkında bılgı ve fıyat aldım benı en tatmın eden yer sonax oldu.boya koruma pasta cıla jant ve motor koruma ıç plastık aksam temızlık ve bakım on ıkı koltuktakı su vb ızlerı temızlemeye 250 tl fıyat ıstedıler 2 araca ne kadar allem etsem kullem etsemde fıyat konusunda dahada bı ındırım yapmadılar. acıkcası yapılan ıscılık ve markadan dolayı ıcıme sındı dıyebılırım. sımdı degerlı scw uyelerıne soruyorum sızce fıyat ıyımı sonax memnun edermı olumlu ve olumsuz fıkırlerınızı beklıyorum...
 
Bence fiyat fena değil , ama boya korumanın nano olup olmadığını mutlaka sorun.
 
nanonun farkı nedır pekı ne farkı vardır yada yaptırdık dıyelım anlama sansımız varmı bıde ona gore fıyat degısır sanırsam
 
yanlış bilmiyorsam nano korumada araçta su baloncuklama yapmıyor kayıp gidiyor.
 
Bildiğim kadarıyla nanonun koruma süresi daha uzun 1 yıl olması lazım , sonax da bir de mevsimlik koruma adı altında geçen 6 aylık koruma var. Yapıldıktan sonra nasıl anlaşılır tam olarak bilemiyorum.
 
Sonaxtan çok memnun kalacağınızı sanmıyorum. Daha önce bende eski arabama yaptırmıştım. Baştan çok güzel görünüyor.. Ama kalıcı değil. Bilginiz olsun.
 
boya koruma yeni araç için gereklimidir? başka forumlarda kimi gerekli kim hiç gerek yok deniyor yoksa sadece wax tarzı bişeymi yapmak lazım bulamadım..
 
kalıcı degıl derken ne kadar zaman etkılı kı ?
 
Geri
Üst Alt