Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bosch RCD 510 umu satıyorum...

serenity

Kayıtlı Üye
Katılım
27 Eyl 2010
Mesajlar
1,281
Yaş
40
Arkadaşlar yaklaşık 5 ay önce almış olduğum teybimi satıyorum.. Cihaz Bosch marka olup Seat logosuyla açılmaktadır. Cihazdan memnuniyetsizliğim vs. yoktur. Bu aralar maddi olarak biraz sıkıştığımdan dolayı satıyorum. Elimde zaten eski cihazım olduğu için onu kullanacağım. Cihaz gayet temiz durumdadır. Çiziği vs. bulunmamaktadır. Cihazla beraber o zaman servisten sıfır olarak aldığım çerçevesini de beraberinde vereceğim. Ne teypte ne de çerçevede herhangi bir kusur bulunmamaktadır.Şifresi bendedir. Fiyat olarak 600 TL düşünüyorum. İsteyene hemen verebilirim.
 
hayırlı satışlar.fıyat biraz yuksek ama gideri var :)
 
2010 ve öncesine kan yapar hayırlı satışlar süleyman makyajlı kasa araç sahibi arkadaşlar çerçevesiz alabilirler
 
hayirli satislar komutan
 
2010 ve öncesine kan yapar hayırlı satışlar süleyman makyajlı kasa araç sahibi arkadaşlar çerçevesiz alabilirler
Evet Yekta abi..Haklısın. Ben alan herkesin çerçeveye ihtiyacı olacağını düşündüm nedense..Çerçeveyi 90 gibi bi fiyata almıştık yanılmıyorsam.. O yüzden şöyle diyelim o zaman.Çerçeve hariç 525 TL olsun..Çerçeveyle yine 600 TL diyelim..Ayrıca teşekkür ederim herkese..
 
Geri
Üst Alt