Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Borbet ve 16" jant tavsiyesi

alpsena

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Eyl 2010
Mesajlar
9
Sonunda jantlarımı değiştirmeye karar verdim ancak replica dışında 16" 5x100 seçeneği o kadar kısıtlı ki şu ana kadar içime sinen hiç bir modele rastlamadım.
Gönlümde borbet lv5 var Borbet Light Alloy Wheels. United Kingdom. Borbet.co.uk, Quality Alloy Wheels Made in Germany. Borbet UK Alloy Wheels. ama sanırım İstanbulda bulmak pek mümkün değil. İngiltereye de mail attım ama geri dönüş yapmadılar.

2011 ibiza'ya yakışacak 16" jant önerileriniz ve Borbet satan veya getiren bir yer tavsiyeniz olursa çok sevinirim.

Replica janta güvenemediğim için düşünmüyorum. Biraz daha pahalı olup, düzgün bir marka olmasından yanayım. Ama servise de 2000lira üzeri para saymak istemiyorum.

17" jant da 40 yanak yüzünden düşünmüyorum. A3 aracımız üzerinde fabrika çıkışı 18" sline jantı var 40 yanak. Özellikle kış lastiklerini taktıktan daha 1 hafta sonra bile balon yaptırmayı başarmam sonucu tekrar soğudum. Günde yaklaşık 50km yol yaptığım için ibizanın da balon problemleriyle uğraşmak istemiyorum.

Şimdiden teşekkür ederim.
 
Geri
Üst Alt