Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bolu Abant offroad dergi Boloff ve Scw abant Off Road Gezisi :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Absolut

Kayıtlı Üye
Katılım
15 Ara 2010
Mesajlar
6,093
Boloff ve Seat World Club Abant Off Road Gezisi
kursad tarafından eklendi, 07 Mar 2011

Bu hafta Boloff olarak farklı bir etkinlik düzenledik. İstanbul’dan Abant’a gelen Seat Club World üyeleriyle beraber Off Road gezisi yaptık. Kendilerini asfaltta araç kullanmaya adamış bu arkadaşlarla beraber Off Road gezimiz gayet keyifli ve eğlenceli başladı. İlk olarak araçlarımızla konvoy halinde Abant’a gittik ve otelde kalan Seat World Club üyeleriyle tanıştık. Keyifli bir sohbetin ardından yola çıktık, ancak gezi boyunca yaşanılan aksilikler bir türlü yakamızı bırakmadı.

Daha parkura girer girmez aks kesen Suziki, ardından sertleşmiş kardan dolayı kapanan ve geçit vermeyen yollar, tekeri patlayan Cherokee, batan Toyota daha gezinin hemen başında bizleri oldukça uğraştırdı. Özellikle Hi Lift Jack’imizin olmayışı Cherokee’nin lastiğini değiştirmemizi çok büyük ölçüde zorlaştırdı.

Ardından kendimize farklı bir parkur seçtik. Ancak bu etapta da yola devrilen ağaçlardan dolayı tekrar parkur değiştirmek zorunda kaldık. Aramızda acıkan ve yorulanlar olduğu için yakın bir çayıra gittik ve burada kendimize mangal ziyafeti çektik. Ardından tekrar yollara koyulduk. Son girdiğimiz parkurda 15-20 km ancak ilerleyebildik. Kar yine geçit vermedi. Birçok araç aynı anda farklı yerlerde battı. Havanın kararmasıyla beraber işimiz oldukça zorlaştı. Bir arkadaşımızın vince parmağını kaptırması gecenin en kötü olayıydı. Onu hemen hastaneye yolladık. Birkaç saat süren operasyondan sonra hepimiz sağ olarak evlere dönmeyi başardık.

Ne yazık ki, bazen eğlenmek ve stres atmak için çıkılan off road gezileri böyle kötü sonuçlar doğurabiliyor. Gerçekten tehlikeli bir spor yapıyoruz. Hepimizin daha dikkatli olması gerekiyor ki, eğlencemiz hüsrana dönüşmesin.

Çağrı TAŞLI




http://www.4x4dergi.com/2011/03/07/boloff-ve-seat-world-club-abant-off-road-gezisi.html
 
Merşur olduk :D :D :D

Can ve Kıvanç bu hızla bir iki yıla kadar dergilerde boy boy poz vermeye başlarlar :D
 
ikisindende bişey olmaz
 
çağrı ellerine ağzına yüreğine sağlık boloff a kucak dolusu sevgiler başkanada kucak dolusu sevgiler böyle sıcak kanlı dostları bir araya getirdiği için

bindiğimiz beyaz charokenin sahibi direk geldi ve aynen şöylededi ben alkol alırım baştan söyliim isterseniz başka araca binin :D
 
Bizlere Offroad heyecanını yaşatan BOLOFF başkan ve üyelerine sonsuz teşekkürler :):eek:key:
 
Eğer sitede yayınlanacak resimlere ihtiyaç duyulursa profesyonel çekimlerini ( Nef formatında olan) düzenleyip atabilirim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt