Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Boca'm kışa hazır:)

Ares

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Mar 2011
Mesajlar
34
Yaş
34
Malum kış kapıda :) Bende Ankara'nın en soğuk yerinde oturduğum için kar lastiği takmam kaçınılmaz oluyor. Fakat jantlarımız 17 inch olduğu için kar lastiği fiyatları bir hayli artıyor. Bende çözümü jant ebadını küçültmekte buldum. Sıfır 15 inch jant ve lastik aldım. Lastikler 185/60/15 Kumho. Jantlar ve lastikler toplam 1090 TL ye mal oldu. Hemde hiç sevmediğim bir işlem olan janttan lastik ayırmadan kurtulmuş oldum. Tabi ki görüntü olarak eskisi gibi değil ama çokta kötü olmadığını düşünüyorum. Yorum sizin..
 
15 jant bocaya hiiiiiiiiiiiç yakısmamış cok komik olmuş :D:D ama mecburi durum hoşlukla karsılamk gerek:D

umarım arabandan sogumazsın :D
 
bence yakışmış yakışmasınada tanımayanlardan çakma boca damgası yemek kaçınılmaz ben bile derim lastikleri görene kadar :D
 
Rakam bedavadan daha ucuz olmuş. Kışın çıkarmam da Cuprayı, 185/60/15 ile sürüş izlenimini çok merak ediyorum :D
 
Aracimi gunluk kullandigim icin baska secenegim yoktu. Arac ciddi anlamda yumusadi ve direksiyon hafifledi. Tabiki viraj performansi ve tutus azaldi.
 
kusura kalma cok tıpsız olmus ama fıyat cok ıyı hem lastık hem jant ıcın :) Yalnız ben olmsa replıka 16 bbs rs alır 205 55 ya 50 gibi olcude bır lastık takardım.185 taban lastık cok guven vermez
 
3-4 ay hız yapmadan böyle idare edilir. şartlar onu gerektiriyorsa yapacak pek bişey yok. araba birde çok havada duruyor o yüzden de güzel olmamış. 5 lik yayla bir nebze olsun daha hoş durabilir.ama yaptığınız iş mantıklı. :eek:key:
 
fiyat çok çok iyi ama daha farklı bir model bulunabilirmiş
 
Geri
Üst Alt