Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

boğaz kelebeği

freesezar

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Şub 2011
Mesajlar
1,341
Yaş
41
çok sık olmasada bazen aracımda devir düzensizliği olabiliyor boğaz kelebeğini sökmeden temizlemek istiyorum kendim yapabilirmiyim? dikkat etmem gereken neler var ? şimdiden teşekkürler cevaplar için (forumda aradım ama hep arızadan bahsediliyo)
 
kardeşim bendede aynı problem var.genelde lpg den kaynaklanıyor.yani lpg bozuyor.üzgünüm ama senin boğaz kelebeğide yavaş yavaş arızalanmaya başlıyor.ben temizlettim adaptasyonda yaptırsım ama yinede eski haline dönmedi.şimdilik duruma alıştım gibi ama daha da problem çıkartmaya başlarsa değiştirmem gerekecek.inşallah seninki temizlenmeyle düzelir.ayrıca sökmedende temizleniyor.
 
sökmeden temizlemek mi ? bu biraz mantıksız geldi bana sökmeden temizlenmezki kurumlar aşağı akar yine içinde kalır
 
sökmeden temizlemek mi ? bu biraz mantıksız geldi bana sökmeden temizlenmezki kurumlar aşağı akar yine içinde kalır
araba çalışır vaziyetteyken gaza bastıkça kelebek açılacak ve içine doğru spreyi sıkacaksın.birazcıkta temiz bi bezle içerisini sileceksin.:)
 
ben nette polo boğaz kelebeğinin temizlenmesini görmüştüm resimli anlatımla.. sökmeden temizlemişti ama bence de sökülmesi daha sağlıklı...ayrıca adaptasyondan bahsediliyor sürekli..bunu kendiniz yağamazsınız..iyi bir vw ustası bu işi çözer sanırım..ayrıca çok da para almaz diye düşünüyorum..
 
1 lpg ıle bogaz kelebegının ne alakası var ? Lpg emme borusundan gırse eyvallah bsyler yapmıs dıcem de alakası yok.
2 Bogaz kelebegı vıdaları sokulup sensorun soketı cıkarılmadan temızlenebılır adaptasyonun bozulmaması adına kendım yapıyodum her zaman takıyodum yerıne.Yalnız rolantı bozulugunu kırlenen kelebekten kolay kolay yapmaz kırden kasık katman katman olması lazım kı b dengesızlık olustursun.Rolantıdekı dalgalanma maf sensorunden ya da lambda sensorunden yapabılıyor aynı zamanda
 
Yanma olmayan yerde kurum olmaz, toz is pis olabilir sadece
 
aynı olayla fabiada karşılaşmıştım. kaç kez temizlendi bir iki gün tamam geçti dediğinizde yine ara ara yapıyordu.
 
Geri
Üst Alt