Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

BMW X5 Yenilendi

kaanoksuz

Kayıtlı Üye
Katılım
16 Mar 2012
Mesajlar
3,094
Yaş
37
[video=youtube_share;U0D_SFI-ZoI]http://youtu.be/U0D_SFI-ZoI[/video]

BMW, SUV pazarına giriş yaptığı sevilen modeli X5′i yeniledi. Yeni model selefine göre daha kompakt bir görüntü sunsa da,sportif görünmeyi X6 kadar istememiş. Tasarımda dikkat çekici değişimlerse daha fazla büyüyen far ve stop grubu. Büyüyen ön farlar yeni 3 Serisi’nde olduğu gibi artık daha büyük olan böbrek ızgaralar ile birleşmiş durumda. İçeri de ise BMW, geleneklerine bağlı konsol tasaımını devam ettirmiş. Eşya gözleri büyütülen ve içeride daha farklı renklerde döşemelere yer verilen modelde bagaj hacmi 650 lt. Koltuklar yatırıldığında bu hacim 1870 lt oluyor. Luxury Line ve x line gibi donanım seçenekleri eklenen model M Sport paketi ile de alınabilecek.29 mm uzayan, 5 mm genişleyen model,14 mm alçalmış. 90 kg hafifleyen model bu baharda üç motor seçeneği ile satışa sunuluyor. xDrive30d 3.0 lt altı silindirli dizel ünite 258 bg güç üretirken,xDrive50i’da ise 4.4 lt’lik 8 silindirli 450 bg’lik notora yer verilmiş. Üç turbolu 8 silindirli M50d güçlü dizlede ise 381 bg’lik motor görev alacak. Bu motor seçenekleri 8 ileri otomatik ve 4 tekerlekten çekiş sistemi ile sunulacak. Yıl sonunda ise xDrive40d dizel xDrive35i benzinli ve modelin tarihinde ilk kez xDrive25d isimli, sadece arkadan itişli olacak bir seçenekte eklenecek.

2wqsnlz.jpg


2n8dlk6.jpg
 
yok bunla adamlar tarla sürüyo:) istemem
 
Adamlar yapmış oldum olası severim X5'i Bu arada itiraf edeyimki ilk başlarda konunun adını farklı gördüm BMX X5 yenilendi diye :D :D
 
eskileri kro arabası oldu artık, alınmayın sizin varsa.. ama yeniside yine tarz olmuş..
 
Farlarındaki teknolojiyi anlamadım. Merceksiz xenon gibi duruyor. Led desem led gibi durmuyor. Kısa hüzmelerden bahsediyorum.
 
Geri
Üst Alt