Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

BMW 5.20 i bu araçlar hakkında bilgisi olan varmı?almaya niyetlendim

ben bu kasalara hastayım ya yakıtını sorun etmıyceksen al bu aracı ınanılmaz keyıflı bır arac cekebıldıgın kadar el frenı cekebılırsın :D
 
cok guzel arac lakın vergısını arastır ve motoru 200 binden sonra sonra cok buyuk sıkıntı acıyor bakımsız ıse bılgın olsun fiyatta guzel kardesım
 
190binde motor yapılmış diyor. Bizde 240binde A4 vardı B6 kasa 1.6 motor. Motor ne revizyon istedi ne sorun çıkardı. BMW motorları biraz hassastır dikkat edin derim.
 
Ben bunun otomatik olanını kullandım ya araçtan dı yada o zamanlar babamın arabası olan vito dan inip ona bindigim için di bilmiyorum çok hantal bir araç ve çok aşırı yakıtı vardı.
 
Kullanım zevki amaçlanıyorsa 5.30 ve daha büyük motorluları tercih edilmelidir.
 
Şöyle diyeyim 99 yılının 2.yarısından sonra çift vanoslu BMW'ler üretildi kesinlikle bundan al. İmkanınız varsa 5.20 değil 5.25, 5.28, 5.30 bakın. 5.20 yetersiz gelebilir size hem yakıtı diğerlerine nazaran çokta düşük değil onu belirteyim.
 
Geri
Üst Alt