Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bluetooth var mı?

profescobar

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Nis 2012
Mesajlar
470
Yaş
41
Arkadaşlar berhaba aracım 2010 model ama bluetooth var mı yok mu bilmiyorum. Direksiyon üzerinde ahize ve mikrofon tuşları var ama nasıl kullanılır nasıl kurulum yapılır bilmiyorum. Bu konuda yardımcı olabilirmisiniz.

Teşekkür ederim.
 
Aracınızda teknoloji paketi mevcutsa bluetooth vardır. Bunu da test etmek için telefonunuzu bluetooth'unu açıp arama yaptığınızda karşınıza MetaBlue gibi bir arama sonucu çıkartması lazım. Aksi halde yoktur.
 
Teşekkür ederim. Tarama yapınca bişeyler buluyor ama AC adresi şeklinde adı görünmüyor. tekrar deneyeceğim. Direksiyon üzerinde tuşlar mevcut ama test etmem lazım.
 
O tuşlar makyajlı kasaların direksiyonlarının hepsinde var ama bluetooth kiti olmadıkça aktif olmuyor. Telefon işaretli tuşa tıklayınca radyo ekranında phone da yazabilir. Bizim arabalarda denemedim henüz. Ben de yeni satın aldım ancak montajını yaptırmadım henüz.
 
Eğer yoksa taktıran varmı acaba ne kadara mal olacak bilen varsa söylerse iyi olur ona göre taktırabilirim.
 
Geri
Üst Alt