Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Black decker acv1205 şarjli araç süpürgesi hakkninda..

Çöllü

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
11 Nis 2011
Mesajlar
4,794
Yaş
39
Arkadaşlar merhaba yukarıda belirttiğim marka model araç süpürgesinden edinmek istiyorum acaba forumda kullanan arkadaş varmı? varsa eğer bu konuda ne söyleyebilir şimdiden teşekkür ederim paylaşqacağınız bilgilere :)
 
Black decker
bu ürünü kullanmadım fakat bu markayı başka yerlerde kullandım her ne kadar uzak doğu ürünü olsada yinede iyi marka.
 
selçuk abi ben aldım kullanıyorum keyifli bir ürün bol aparatlı koltuk üstünü süpürmek için güzel fırçası var ön koltuklar ile kapı arasındaki döşemeyi çok rahat alabiliyorsun ince ve uzun aparatı ile yalnız arabayı temizlme esnasında çalıştırmak gerekiyor akü den aldığı için gücü 10 dk. da temizleniyor zaten o 10. dk da kac para yakacak ben tavsiye ederim biraz uğraştırmalı oluyor, en azından oto yıkamada sadece dış yaptırıyorsunuz.
 
2 hafta önce marketlerin birinde 59 tl ile satıştaydı fakat yetişip alamadım. herhalde ararken çeyrek depo yemişimdir. şu anda 69 tl internette
 
yıkamacının aracın içerisine girmemesini sağlıyoruz böylelikle, çünkü hiç önemsemiyorlar... :)

Geçen bagajı silişlerini gördüm bezi böyle sert vurup vurup geçiyorlar ovalamadan dalıcaktım oradaki çocuğa sinir etti beni baktım arabanin içi hala pislik içinde. adam gibi silemiyorlar ben üşenmiyorum bir kova su bez ve sabun alıyorum içini güzelce siliyorum tertemizzz. :)
 
Eğer kendim uğraşmayı seviyorum diyorsan alınır bir ürün. Bende başka bir marka vardı, ama hiç biri ev tipi büyük elektrikli süpürge gibi temizlemiyor.
 
Geri
Üst Alt