Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bizde Seat ne zaman bu noktaya ulasacak acaba??

007

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
2,619
Yaş
47
Ingilterede seat yetkili bayii ayni zamanda kendi bunyesinde garantili Revo yazilim yapiyor ve bunu web sayfasinda gogsunu gere gere anlatiyor..Resmen imrendim adamlarin duzenine..Arabani alip gonul rahatligi ole servisine gidiyorsun; garantiden cikarmi korkusunu olmadan yazilimini yaptiriyorsun Revo; direk 1.4 TSI da 160 beygiri alip cikiyorsun...hem de garantin sapasaglam...Tabiki 2009un en iyi seat bayisi secilirler sonra:eek:key:

http://www.grants-seat.co.uk/service/view/37/REVO-Technik-Performance-Upgrades
 
TR'deki Seat servisleri garantili ABT yazılım yapmıyo mu zaten?
 
TR'deki Seat servisleri garantili ABT yazılım yapmıyo mu zaten?

Yok kardesim seat'a yapmiyorlar..VW araclarina yapiyorlarmis sadece...Alturu zamaninda aradigimda ABT'ye yonlendiriyoruz gibi sacma bir cevap vermislerdi..garanti ne olacak dedigimde de o konuda bisey diyemiyoruz gibisinden sacma sapan bir cevap verdiler..Turkiyedeki hangi dealer acaba web sayfasinda bu kadar cesurca bir ilan verebilir?
 
dogus bi ara yapiyomus sonra birakmis diye duydum dogustaki personelden.. abt de 1150€+kdv diyodu 1.4tsi a
 
dogus bi ara yapiyomus sonra birakmis diye duydum dogustaki personelden.. abt de 1150€+kdv diyodu 1.4tsi a

ABTye verilen paraya yazik gunah..Birkac tane A3 TFSI var ABTden dolayi sorun yasayan..Dyno verileri de ABTnin vaad ettiklerini gostermiyor..
 
Kaan kayadibinin kendisi yapıyor,yönlendirmiyorlar tam içeriğini öğreneceğim cünkü bende düşünüyorum.
 
türkiyede o sorumlulukta vatandaş olmadığı için bence olacağını sanmıyorum kaan abi.
 
Geri
Üst Alt