Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Birand'dan kötü haber

leo54

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Tem 2011
Mesajlar
572
IHA_20130116_264510.jpg

Kanal D Haber Grup Başkanı Mehmet Ali Birand'dan (72) kötü haber geldi. Dün safra kesesindeki stent değişimi için ameliyat olan Birand'ın beyin ölümü gerçekleşti.


Birand, dün safra kesesindeki stent değişimi için Amerikan Hastanesi’nde ameliyat olmuştu. Birand’ın sağlık durumuyla ilgili açıklama yapan Kanal D Haber Direktörü Süleyman Sarılar, "Daha önce biliyorsunuz safra kesesine bir stent takılmıştı. Bu stendin rutin değişme zamanı gelmişti. Dün (önceki gün) yapılacaktı ama operasyon bugüne (dün) kaldı. Stent değiştiğinde bir enfeksiyon meydana geldi. Doktorlar bir enfeksiyon tespit etti. Kan değerlerinin normale dönmesi için hastanede tutuyorlar. Doktorlar hayati tehlikesi yok diyor'' demişti.
Birand'ın bilincinin açık olduğunu söyleyen Sarılar, "Ben yanına girmedim. Doktorlarla görüştüm. Doktorların açıklaması bu. Bundan öte bir şey söylemiyorlar" ifadelerini kullanmıştı

 

Ekli dosyalar

  • IHA_20130116_264510.jpg
    IHA_20130116_264510.jpg
    13.5 KB · Görüntüleme: 5
haber dünyasının ve tüm Türkiye'nin başı sağolsun...:(
 
tüm haber dünyası ve galatasaray camiyasının başı sağolsun :(
 
Beyler oğlu açıklama yaptı twitter'dan.Ölmemiş adam yoğun bakımdaymış hala.Beyin ölümü felan da yok.Yani yalan haber.

Adsız.jpg
 

Ekli dosyalar

  • Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    9.6 KB · Görüntüleme: 22
Haberciliği ve Galatasaray lılığı ile mükenmel biri allah acil şifalar versin :(:(:(:(:(:(
 
haberler vefaat etti diye yazı geçiyo öleysede başımız saolsun akşam haberlerini keyifle izlememe sebep olan birini kaybettik çok üzücü gerçekten:(:(:(
 
Geri
Üst Alt