Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

bir zamanlar Exeo' m :)

mtahakorkmaz

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Mar 2011
Mesajlar
990
Yaş
33
arkadaşlar çoğunuzun bildiği gibi ilk seatım exeoydu ve çok hevesli uğraştığım bi araçdı diğer forumda beğenilen bi araçdı ve burda bazılarınızda aracımı biliyodu herkezin sevdiği ve exeoda yapılması gerekenler yapıldığı için çok cici duruyordu araç ama gitmiyodu tabi o ayrı bi mesele umarım beğenirsiniz şimdiki hali orjinal tabi sadece resimlerini paylaşmak istedim iy seyifler :)










 
Maşallah gerçekten oturaklı arabaymış ama gitmiyordu derken ne demek istedğinizi anlamadım motor mu yetersiz geliyordu .
 
Cok guzel aracmis gercekten
 
Böyle yakışıklı olsun gitmesin hiç fark etmez bana göre...Ralli yapacak ya da yarışacak değiliz bu arabalarla zaten :)
Leonu satıp exeo alasım geldi:D
 
çok yakışıklı olmuş birde güzel motor olsa üstünde harika olurmuş......:eek:key:
 
gerçekten bana exeo yu sevdiren araçdı :) ok gibi araçtı maşallah işte o motor yerine 1.6dizel motor olucak bunda öff diyorum :)
 
valal ben seviyorum exeo ları yeni motorları çok güzel..2.0 tdi ları yüklediler..yada yüklemişlerdi türkiyede satışı başladı..
audi ye gücü yetmeyen zevkle binebilir..biraz elediniz mi harika duruyor...aynı TAHA nın aracı gibi..MaşeALLAH çok güzelmiş
 
cok guzel arac ama motor seceneklerı daha fazla olsa cok daha ıyı olurdu 1.4 tsi 1.6d gibi.. makarna gıbı olan jantlar ıyı durmus
 
Geri
Üst Alt