Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bir Sıkıntı Olabilir mi? :/

İSPİRLİdadaş

Kayıtlı Üye
Katılım
28 Nis 2014
Mesajlar
466
Öncelikle tüm forumdaşlarıma iyi bayramlar diliyorum. Tüm sevdiklerinizle birlikte mutlu bir bayram gecirmenizi Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.

Bana biraz endişe veren bir durum yaşıyorum aracla ilgili. Klima açmadığım halde araçla seyir halinde iken ızgaralardan sıcak hava geliyor, herhangi bir koku vs yok ama klima açmış gibi sıcak hava üflüyor. Acaba motor fanından mı içeri veriyor diye aklımı kurcalıyor ama başımıza bi iş açmasın sonra... İşin tuhafı şu ki önceden böyle bi durum yoktu havaların biraz soğumasıyla birlikte bu mesele ortaya çıktı.

Düzeltme*: aklıma gelen birkaç ayrıntıyı da paylaşmak istiyorum. Aracın klimasını son ki yağışlarda en yüksek sıcaklıkta çalıştırmıştım ve en son ki sirkülasyon ayarı ne şekilde bıraktığımı hatırlamıyorum. Klima kapalı olduğu halde böyle bir durumla karşı karşıya kalan oldu mu hiç :/ Motoru yakmayalım son tahlilde.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Son düzenleme:
Kardeşim seninde bayramın mubarek olsun bende de aynı sıkıntı var ben çözümü sıcaklık degerini lo ya getirip klimayı kapatıyorum sıcak hava akışı kesiliyor sende öyle dene


Beni EDS'ler İYİ Tanır
 
Aynen öyle yaptım foruma yazarken aklıma geldi benimde kesin çözümdür kesin bilgidir rt edelim yayalım :))

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
 
Valla bende öyle yapıp çözdüm seatın hepsinde aynı sıkıntı var


Beni EDS'ler İYİ Tanır
 
bunun bir sıkıntıdan ziyade, özellik olduğunu düşündüm, yakıt sarfiyatı olmaksızın araç içini ısıtmaya imkan veren bir özellik falan gibi :)
 
Geri
Üst Alt