Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bir nazarda benden...!!!!

_AS_

Kayıtlı Üye
Katılım
6 Ocak 2011
Mesajlar
1,184
Yaş
35
Aslında benim ki nazardan çok afedersiniz o... çocukluğu...
Dün arabamı kendi ellerimle yıkadım iç dış temizledim süpürdüm parlattım...

Sabah kız arkadaşımla çıktık dışarı paspaslara basmaya kıyamadım. Kendim temizlediğim için daha da bir sakınarak bindim.

Beylikdüzünde işimiz olduğu için sokağa koyduk yürürken döndüm baktım tekrar arabama o kadar aracın içinde gelin gibi parlıyordu.

Kız arkadaşım "yürü nazar değdiriceksin" dedi yürüdüm...

Döndüğümüzde sağ arka kapıda bir karıştan büyük yine sağ ön kapıda 2 karış boyunda derin cizikler vardı ve aracın kaldırım tarafında olduğu yön bu!!!!

Dokunduğumda tırnağım giriyor. Sürtme sakarlık vs işi değil pislik yok başka sürtme izi falan hiçbirşey yok.

Bariz sert cisimle kazınmış anahtar tornavida vs ile....


Tansiyonum çıktı 10 dakka oturdum kaldırımda hala daha sinirlerim bozuk. Eğer yapanları bir görseydim döve döve gebertirdim...


Soru: Ben şimdi ne halt yiyim?
Bu çizik giderici kalemler işe yarar mı?
Mini onarım hakkım var fakat boyatmaya bile kıyamıyorum...
Farklı bir fikri olan varsa söylesin lütfen.



Sen üstüne titre, yıka, gözün gibi bak, arabaya binerken eşiğe basanları bir ton azarla arkasından hemen bezle sil, paspaslarını eve çıkar küvette şampuanla yıka....

Şerefsiz iti teki gelsin çizsin......
 
geçmiş olsun ve artık bu konu başlığından sonrada yuh demek istiyorum :rolleyes:
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: _AS_
Yuhhh, geçmiş olsun. Onarım için, maalesef boyanacak derim. Kalem işe yaramaz, mini onarım denen de zaten boyamaktır. Hatta mini onarımdaki vernik kalınlığı, 2 kat macundan daha beter çıkıyor ölçümde.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: _AS_
Geçmiş olsun kardeşim var böyle şerefsizler benimde sol arka kapıda var artık taşmı değdi yoksa birisi kasten mi yaptı bilemiyorum kapının neredeyse az daha girse yırtacak derecede çok pis görünen bir yırtık var :( bende şok oldum ama yapacak bişey yok bende çaresizim şimdi boyatsam komple kapının boyanması gerekiyo boyatmaktra istemiyorum bi çözüm arıyorum ve yapanada hala küfrediyorum geçmiş olsun.
 
  • Beğen
Reaksiyonlar: _AS_
Yuhhh, geçmiş olsun. Onarım için, maalesef boyanacak derim. Kalem işe yaramaz, mini onarım denen de zaten boyamaktır. Hatta mini onarımdaki vernik kalınlığı, 2 kat macundan daha beter çıkıyor ölçümde.

Sağolun.
Evet mini onarımıda zaten boyatıyım mı diye sormuştum ama görünen o boyatıcaz heralde ama ben şu kalemlerden yarın her ihtimale karşı bir alıyım belki biraz azaltır çiziğide nazarlık olsun diye öyle gezerim napalım:)
 
geçmiş olsun Ahmet Beylikdüzünde nerde oldu bu olay ?

Beylikdüzü pazarının o tarafta teras konutlarının hemen ilerisinde pazara doğru giden yolda oldu ve bugünde pazar vardı tabi it kopuk dolmuştu etraf...

Sağlam küfür beddua yedi yapan kişi...
 
Geri
Üst Alt