Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bir kaç soru

WebKings

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Şub 2012
Mesajlar
83
Yaş
29
Arabanın kapısı 60 km ye de çıksak kilitlenmiyor otomatik normalde kilitlenmesi lazım diye biliyorum. Veya kilitlense sesini duymadım desem sarı lamba yanmıyor

Aracın sis farları nereye dönersem oradaki sis farı yanıyor. El kitabında bir resimde sola dönerken sağ farların daha ileriyi gösterdiğini gördüm fakat bunu fark edemedim yok mu bu arabada ?
 
kilitleme tuşuna basılı tutulunca iptal ediliyor du benim normal alteamda belki sizinki aktif değildir araç çalışırken kilitleme tuşuna basılı tutun aktif olabilir.
 
Kitleme konusunda arkadaş doğru söylemiş.
Sisler konusuna gelirsek; dönüşe duyarlıdır sola dönerken (belli hızlarda, şimdik hangi hız hatırlamıyorum ama) sol yanar sağa dönerken sağ yanar geri vitese taktığınızda 2 si birden yanar (Farlarınız açıksa) baktığınız resim deki araçta bixenon olabilir mi?
 
kilitlemeyi yarın uygulayacağım valla bilmiyorum resimde öyle göstermiş ti kitapçık arabada yarın bakar söylerim tekrar
 
Otomatik kilitlenme olayını bende öğrenmek istiyorum ????
 
kilitleme tuşuna bellli bir süre basınca araç devreye sokar otomatik kilitlemeyi... 20kmh nin üstüne çıktığınızda kilitler otomatik
 
Günaydınlar.

otomatik kilitleme sorunuzu yanıtlamak isterim;

geçen günlerde servistede açmak için baya uğraştılar ancak sonradan belli olduki 2012lerde bu özellik bazı araçlarda gelmiyormuş. hangi markada ve modelde olduğunu söylediler fakat hatırlamıyorum. Benim aracım 2010 model ve otomatik kilitleme var ve bu özelliği kilitleme düğmesine 10sn. basılı tuttuğunuzda kendisi açıyor zaten. ancak yok ise zaten basılı tuttuğunuzda zaten sarı ışık yanıp sönmeyecektir. 2011 temmuz çıkışlı araçlarda da bu özellik mevcut.

Sis farı ile ilgili olarak da direksiyon kutusunun özelliğinden ötürü 65km sürate kadar direksiyon hareketine göre sis farları yanıp söner, geri vitese taktığınızda ikisi birden yanar. Ancak bu sizi rahatsız ediyorsa servis bilgisayara bağlıyıp bu özelliği kapatabiliyor. Birde sola veya sağa sinyal verdiğinizde sis farları yine yanıyor.

Başka bir sorunuz var ise aynı araçları kullanıyor olduğumuz için yardımcı olabilirim.
 
peki usta açtığına dahil bir ses geliyor mu ? yol bilgisayarda saat yazıyor fakat menüyü değiştirirken saatli birşey çıkıyor bu ne acaba ? aynı bazı menüde sanki gaza basınca yakıtı gösteriyor anlık oğlum bana o hızlanma süresi dedi ama bana anlık yakıt gibi geldi bu doğru mu? yakıt olarak 9.2 şuan bugün yenibosna beylikdüzü sefer yapacağım o zaman bakalım ne kadar yakacak ? bana 7 litre bile normal geliyor çünkü hyundai i 30 ile kredi çekmeye gitmiştik yakıt 8 litreyi gösteriyordu dizel
 
kapı kilitlenmesi çözülmüştür teşekkür ederim :)
yakıt da çok yüksek gidişte olsun gelişte olsun 8 in altına inemedik
Dikkatimi bugün çekti kapılar açıldığında tavan lambalar yanıyor fakat sağ ön yanmıyor manuel olarak basınca yanıyor fakat manuel bastığında da kapılar kapanınca sönmüyor acaba kablosunda mı bir arıza var ?
 
Geri
Üst Alt