Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bir CUPRA'ya Kaç Beygir Sığar?

592 nerde 102 nerde biraz hayalini kurayım bari :D
 
cok yasamaz ama bu motor :)
 
gideri var ama çok yürümez gibime geliyor :)
 
Bu aracın sahibi her gazlamadan sonra bakıma girmesi gerekiyor :)

Günlük bile kullansa aylık bakım yapılması lazım bu araca filtreler odur budur..
 
bu hp ler boş 5 dakka dip gaz gitsin motor kırar aracı içim rahat kullanamadıktan sonra ne yapıyım o kadar atı :) 2000 cc de biryere kadar adamlar 6000 cc de üretiyor o hp yi onlar bilmiyormu 2000 cc alıpta 600 hp çıkarmayı maliyet derdide olmaz ben 5000 tl daha versem aracım 380 hp olucak ama kafam rahat olmıyacak bana 290 hp yetiyor kafam rahat gerisi boş :)
 
Sene 2012 olmuş video izleyip araştırmadan yapılan yığınla gereksiz yorum var.Adam kafanız kadar emmesi olan turbo koymuş arabaya sanıyomusunuz stock bırakmış motor içini ? Arabanın kaputu açık en başında emmenin farklı olduğunu anlamadınız mı ? Herkes ah cupra olsa vah cupra olsa der şu forumda daha cupra emmesinin olduğu mu bilinmiyor :) O arabanın değişsen listesinde ; kol,piston,yay,şapka,subap,egzantrik,emme manifoldu,gaz kelebeği gibi bir yığın parça var.Öyle 2 gazladık kırdık yeniden topladık kafası yok ortada.Şuan gt30 la bile soft yazılımlarla 450-500bg aralığını stock motorla alan arabalar var.Böyle konularda eğer içte bir şüphe varsa önce en azından seatcupra.net,vwvortex gibi siteler okunmalı sonra olumsuz yorum yapılmalı ;)
 
Geri
Üst Alt