Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bir aracın Doğuş tarafından getirilip getirilmemesi

Floydian

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
1,978
Yaş
34
Arkadaşlar diyelim Türkiyeye Doğuş tarafından sokulmamış bir VW veya Seat almayı düşünüyoruz. Bunun ne gibi sakıncaları vardır? Garanti dışında?


Cevaplarınız için teşekkürler..
 
hicbi sakincasi yoktur sonucta servis hizmeti parayla alinan bi hizmettir aracin garanti disi oldugunda ;)
 
plaka ve ruhsat islemlerine bagli yabanci plakali araci burda bir turk kendi ustune alamaz
 
guvenilir bi firmadan alirsan problem olmaz cunki bizde aldik ole arac problem olmuyo :)
 
Valla Alp hiç bir sorun olmuyor bildiğim kadarıyla. Ortalıkta bir suru galeriden alınma X6lar Mercolar dolaşıyor. Kolay sorun çıkarıcak araç değiller diye millet alıyor. Yoksa kimse gidip te kolay kolay o kadar parayı ne olacağını bilmediği yerlere yatırmaz diye düşünüyorum.
 
Allp şöyle bir örnek vereyim, TR'deki tüm Nissan R35 GTR'lar grey market yani oto galerileri tarafından getirilen araçlar. Bişey olsa, nissan Tr'ye hiç GTR ithal etmediği için servis hizmetide vermiyor. Dolayısıyla TR'de satılmış bir model olursa hiçbir sorun olmaz (garanti dışında). Dikkat edeceğin tek nokta bu.

Ama dersenki TR'de olan model ama üzerinde TR'de satılmamış bir motor var. Ona yetkili servis bakarmı tam olarak bilemiyorum. Böyle gördüğüm araçlar oldu serviste ama neden orada olduklarından haberim yok. ( Örnek VW T4 VR6 )
 
en büyük sıkıntı yedek parça konusunda olur bence..
 
Geri
Üst Alt