Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bir Övünç ve Utanç Tablosudur

malesef doguda bazı yerlerde elektrıge para odenmıyor
 
Ama olur mu oradakilerin hiçbir gelir kaynağı yok. Zaten kazanamıyorlar birde elektriğe para mı versinler. Kendi harçlıklarını çıkaramıyorlar tabi ki de kaçıracaklar. Masumlar onlar, sizler enayisiniz ki devletten birşey kaçırmıyorsunuz, onlar zekiler ki kaçırıyorlar. Ve sonrasında sizler en ufak şeyde masumiyetinizi kaybederken, onlar ne yaparsa yapsın en ufak haksızlıklarında masum olabiliyorlar.

Neyse daha fazla yazmayayım, yoksa banlanırım :)

Canım ülkem ya, valla enteresanlar işte...
 
Şu devlet zam yaptığı kadar vergi topladığı kadar bunların peşine düşse gam yemeyeceğim.:mad:
Tabi kaçak kullananların yaptığı ayrı birşey kul hakkını yiyorlar vebalini ödeyeceklerdir

xx
 
işte bu sebeple özellikle bu kaçakların çok olduğu bölgelerde elektrik dağıtım şirketleri özelleşmelidir. özelleşmelidir ki benim yırtınarak ürettiğim elektrik havaya gitmesin..
 
- 1.5 buçuk yıldır buradayım.. mesleğim itibariyle çok tayin gördüm, emin olabilirsiniz TÜRKİYE 'nin en zengin beş ili arasına girer.ankarada görmediğim bmw' yi - porche'yi- audinin her modelini daha internette,reklamlarda görmeden caddede görüyorum..inşaa edilen süper lüks jakuzili binalarda cabası ama maalesef sayaçlar dönmüyor..kaçak elektrik ''hak''!!! olarak görülüyor hacısından,sempatizanına,vatanseverden,yanlısına kadar durum böyle..tabi bu arada olan bizim gibi faturasını düzenli ödeyene oluyor. Ankara' da 50-55 tl. arasında seyreden faturalarım burada 85-100 tl. arasında seyrediyor, hakkımı helal etmiyorum ki zaten faturalardan alınan kaçak kullanım bedeli için başvuruda bulunmaya hazırlanıyorum.
- şikayet et yada ihbarda bulunmak lazım dediğinizi duyar gibiyim ama o konuya zaten hiç girmeyin nafile... :( :mad:
 
ben kendi adıma söylüyorum burada kimin payı varsa hakkımı yiyenlere haram olsun, zehir zıkkım olsun, çoluğundan çocuğundan çıksın....
 
Geri
Üst Alt