Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

bilgisi olanlar

2.0-TSİ

Kayıtlı Üye
Katılım
12 Haz 2012
Mesajlar
35
Yaş
43
hafta sonu duydum seat bayiinde. Leon' un COPA versiyonu çıkıcakmış. Şu anda opsiyonel ekipmanlar standart olarak sunulacakmış. 1.4 Tsi Leonumu, FR serisi ile değiştirmek için gittim. bir ay daha bekle o aracı gör öyle al dediler. bende cıktım. varmı bu konuda duyumu olan.
 
O araç İngilterede Zaten Satışta ama gene o donanımı 1.4 motorla satarlarsa ayıp ederler artık zaten FR ın bi anlamı kalmadı sayelerinde COPA yıda 2 sensör bi koltuk farkı diye tanıtsınlar millete...

SUPERCOPA - VERSIONS - LEON - SEAT LEON | SEAT.co.uk

- - - Mesaj Birleştirildi - - -

Bu arada Avatar yüklerseniz memnun oluruz :eek:key:
 
süpercopa yurdışında satışa sunuldu türkiyeye gelmesi an meselesi fakat gelen araçlar dizel 170 ps olursa satışları fazla olmaz diye düşünüyorum ama benzinli 200 ps ler gelirse baya bir ilgi olur diyorum ben :)
 
supercopa direk aero kitle gelir sanırım. beklenilebilir
 
arkadaşların dediği gibi yurt dışında satışta burayada 1 ay gibi bir sürede gelecekse neden beklenilmesin.
 
keşke bilseydim beklenirdi bence, bende beklerdim değer o donanıma ama işte beklemsi zor araba yoksa ben agra jantla esp için beklemedim birkaçhafta şimdi pişmanım.
 
Geri
Üst Alt