Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bi Corvette Nasıl Çekilemez.. :))

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
videonun sonları daha da içler acısı.. :)
1.40'dan sonra..


link..
 
Adam rahatsız yada kuş beyinli falan. Tamam arabaya acımıyosun bi ara kolunu soktu bişeyleri bağladı. Araba bi kaysa kolu kopucak. corvette'in sahibine Allah sabır versin, otoparkta o arabayı öyle görünce kim bilir ne olmuştur.
 
tamponlar yalan olsa neyse; adam yuruyeni falan da mahfetti..
 
ne diyeceğimi şaşırdım,hani buraya içimden gelenleri yazsam kesin banlanırım..o arabanın difransiyeli şanzumanı,egsozu,yürüyeni,ön arka tamponu,radyatörü alayı dağıldı gitti..bu nasıl bir vurdum duymazlık bu nasıl bir israftır !!! allah göstermesin benim aracıma bu muameleyi yapacak insan evladını parçalara bölerim..gece gece bukadar uyuz olamazdım..
 
arabanın benim olduğunu bilirler yanaşmazlar bile
oyarım adamı o çekiciye ayaklarından bağlayıp kafasını sürüklerim en uzak garaja kadar birde şu var türkiyedeki çekici arkadaşlara kazma diyoruzda bunlar tamamen kasap
 
Allah göstermesin ciddi ciddi bildiğin cinayet sebebi,o an ben sahibi olsam ordaki arabanın ve kaza ile gelsem ne olurdu tahmin edemiyorum.
 
sahibinden orj. corvette muayyer kazasız değişin yok 2 parça çiziklerden boya var :D
 
Geri
Üst Alt