Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Beyaz Leon a uygulama

aybarsdnr

Kayıtlı Üye
Katılım
4 Eyl 2009
Mesajlar
2,680
Yaş
35
Dün aracıma başka bir forumdan tanıştığım bir abinin yardımıyla kil,polish ve wax uygulaması yapıldı.benek benek ağaç lekeleri ve tüm zift lekeleri çıktı.chemical guys ın wet wax cilasını kullandık ve bayıldım.siyah arabada daha da güzel sonuçlar veriyor.makina olmamasına rağmen çok memnun kaldım ama isteyene makinayla daha detaylı yapılıyor.chemical guys ın cila vb. tüm temizlik ürünlerini de uygun fiyatlara satıyorlar.dileyen olursa iletişim için numara verebilirim.


2i91m6s.jpg
[/URL][/IMG]


219s903.jpg
[/URL][/IMG]

2e2mq90.jpg
[/URL][/IMG]

jzidsg.jpg
[/URL][/IMG]

buda cilanın siyah arabadaki sonucu:

33xyjyt.jpg
[/URL][/IMG]
 
Aybars kuş pisliksiz gunlerde kullan:)

siyah kirmizi sari yesil gibi renklerde bu uygulma beyaza gore daha iyi sonuc verir gibime geliyo
 
Maşallah ne güzel parlamış Aybarscım
 
Mis gibi tertemiz olmuş maşallah çiziksiz günlerde kullan inş.

xx
 
Aybars nerde yaptırdın,fiyat ne kadar acaba.?

Aracım siyah olunca iyisini arıyorsun:D
 
MAkinasız olarak siyah boyadaki hareleri giderdi ve güneşte de herhangi bir dairesel iz gözükmüyor mu? Nerede satılıyor bu ürün?
 
Tesekkur ederim herkese :). Gokhan abi simdi disardayim daha detayli anlatirim yarin durumu.urun cidden harika.hayatimda 2 3 defa cila yapmistim ve siyah arabaya kendim yaptim.ufacik bir hare bile kalmadi ve 45 dakikami aldi.
 
Geri
Üst Alt