Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

BEYAZ LED SİS FARI

Barakuda

Kayıtlı Üye
Katılım
13 Tem 2017
Mesajlar
8
Yaş
35
Arkadaşlar merhaba,

2014 Leon FR araca sahibim,

Aracımın ön sis farlarını beyaz led yapmak istiyorum,
Led istememin sebebi, aracın gizli özelliklerini açtırdığımızda; halojen ampullü sis farlarının hata verdiğini duydum. (Böyle birşey gerçekten söz konusumu?)

Birde öğrenmek istediğim şey Seat LEON MK3 5F 2014 araca uygun beyaz led ön sis farı ampulü kodu, cinsi nedir. Öneride bulunabilirseniz süper olur :)
Söyleyeceğiniz kod a göre sis farı ampulü sipariş edeceğim.
 
Ben değiştirdim, araç fr değil ama aynısıdır muhtemelen ve sis farı su aldı. Servise de götürdüm orjinal olmadığı için su alıyor daha önce de yaşadık dediler. Orjinali takmamayı önerdi. Ben takmadım tabii ki :) Led ampulün takıldığı kısma parafilm(film şeklinde parafin) sardım. Eskisine göre iyi hafif buğu oluyor ama o da normal. Sisleri n11 den 100₺ almıştım.
dbb24a83e9c068f703839d479eb03989.jpg

H8 alacaksın eğer farklı değilse ki değildir bence. Ben kendim söküp taktım ama fr lar zor galiba. Youtube da videosu olabilir.
Kolay gelsin.

Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
 
Merhaba.Gizli özellikleri actirinca halojen ampulde hata söz konusu değil :)Ampul kodu h8 fakat sipariş verdiğinizde h11 de gönderiyorlar genelde.Kendi aracimda h11 modeli takılı su alma sorunu felan yaşamadım.Aralarindaki fark ne dersen h8=35w h11=55w fakat ledler daha az akım çektiği için kullandığım h11 led 33w çekiyor.
 
FR da şöför tarafı sis farı ampulu cok dar alanda olduğundan ben takamadım orjinali zor girip çıkıyor ampul arkasında hiç mesafe yok 1 cm boşluk anca var aga


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Led ampul 35tl ye AliExpress ten aldım çokta güzel arızada yakmıyor tavsiye ederim


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Bu ürünlerin aydınlatması çok vasat yanlız siz memnunmusunuz gece varmı foto görüş açısı


SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Geri
Üst Alt