Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Beyaz kelebeğim geliyooo... :)

PATRON

Administrator
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
11,142
Arkadaşlar sonunda tekrar leona geri dönüş yaptım. Özel bi fiyata sıfır 1.4 TSI + ESP'li beyaz leon aldım, yarın sabah ziebartta ic dış boya koruma cam filmi kaput ve on tampon koruması vb uygulaması gorecek.

İlk verdiğim siparişler ayak dayama, pedal setleri, cupra on tampon, park sensoru takılacak. Plaka cıktıgındada sebring egzoz ve navigasyon sistemlerini taktıracagım ve tabiki folyo uygulamasıda yaptıracagım Allah nasip ederse...

Allah herkeze nasip etsin bir cogunuz bilir yaşadıgım sıkıntıyı eski aracımı satma sebebimdi. Yine mevlam nasip etti aldık bir tane daha.
 
Hadi hayırlı olsun kardeşim, ıslatmaya beni bekliyosun bak unutma :D
 
Abi hayırlı olsun kazasız belasın İnşallah...
 
Toprak hayırlı olsun. Bak demedik mi daha iyisini alırsın hayırlısı ile sabır göster diye. Nihayet bu güzel haberi verdin işte. Kazasız belasız kullan
 
hayırlı olsun abı güle güle kullanırsın inşallah
 
Allah razı olsun arkadaslar, ıslatırız sorun degil :) Evet abi allah nasip etti sabırda ettik aldık yine :)
 
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin kardeşim...
 
kazasız belasız kullanman dileğiyle hayırlı uğurlu olsun kardeşim
 
Geri
Üst Alt