Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Beyaz CUPRA..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

thedoctor

Kayıtlı Üye
Katılım
19 Eki 2009
Mesajlar
55
Yaş
50
Beyaz CUPRA arıyoruz 2008 veya 2009 model az km yapmış,orjinal,temiz..fiyatıda uygun yani uçuk olmasın..nakit ödeme ve hemen satışını alıcaz..Bursadayız ama şehir farketmez doğu ve güneydoğu anadolu hariç tabi..saygılar..
 
Hayırlı arayışlar dilerim abi...

NOT : Gereksiz yorum kimse yapmasın...
 
beyaz olmasa da Çağlar'ın aracı sattığı adam tarafından yine satılık 1.400 Lira'ya beyaz olur.. :)
 
aynen siyah alıp komple kaplatmak daha mantıklı:) illa beyaz olacaksa...
 
Çağlar'ın kırmızıydı bu arada..
 
ama beyaz isteniyosa orjinal beyaz bulmak bence daha mantıklı tabi...... umarım istediğiniz gibi bir araç bulursunuz.....
 
Bencede kaplama işi bu kadar kolay ucuz ve sorunsuzken belli bir renk üzerinde yoğunlaşılmamalı. Beyaz diye aynı arabaya 5.000 TL fazla vermeye gerek yok bence.

Bu arada konu sahibi abimizde yazmışken affına sığınarak benim bişey dikkatimi çekti, sahibindendeki tüm cupralar hergün bakıyorum 10-13 ilan arası değişiyor en km'si 50.000kmde. Çok düşük kmde satanlar var, bişeymi var acaba diye düşünmeye başladım.

Bu arac fiyatı en uygun olanlardan biri, bel altı boyalı denmiş, önceden böyle bişey yazmıyordu. Değerlendirmeye alınabilir bence, Gerçi bunun modeli CUBRA'ymış :)

http://www.sahibinden.com/ihtiyactan_satilik_seat_leon_cubra-88WQQaXQQ15040607WQQpXQQdisplayitem
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt