Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

beyaz araç nasıl temizlenir ?

tolgabes64

Kayıtlı Üye
Katılım
24 Haz 2011
Mesajlar
473
Yaş
30
merhaba ilk beyaz aracımız st oldu ama üstünde sürekli bi pas gibi noktalar ve siyah siyah noktalar oluyor. tırnakla kazıyartak çıkartabiliyorum ama tüm arabayıda kazıyamam :S siz nasıl yıkıyorsunuz ?
 
ağacın altında mı bırakıyosun
 
reçine olmuş sanırım ağaç altında bırakma aracı. ben nisan ayında kil uygulaması, pasta cila ve boya koruma yaptırmıştım. geçen hafta servise bırakmam gerekti arabayı teslim almaya gittiğim de tüm kaportam reçine olmuştu nasıl sinir oldum anlatamam bi kez daha anladım ki servise arabanı bırakmayacaksın bizzat bekleyeceksin başında :(
 
tamam k.bakmayın yanlış yere açmışım ama aracı hiç ağaç altında bırakmadım. işin ilginci kapı aralrında bile var :S
 
aynı sıkıntı bendede vaar..her akşam bi bardak sıcak suyla arabanın yanına gidiyorum ve lekeleri temizliyorum..kuş pislikleride bonusu :)
 
Aracı oto yıkama süngeri ve kaliteli bir cilalı sampuan ile yıkarsan zorlanmadan cıkartırsın reçineleri :)
 
Geri
Üst Alt