Beni Hatırla? | SCW - Seat Club World - Seat, Seat Forum Türkiye
  • Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
    Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from the forum

Beni Hatırla?

CUPRA

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
4 Eyl 2009
Mesajlar
0
Beğeniler
13
#1
Kullanıcı adı ve şifre yazılan yerin yanında beni hatırla gibi bir seçenek var. Bu seçeneği işaretlememe rağmen, yukarıdaki forum seçeneğine her tıklamamda veya birinin garajına girmek istediğimde benden tekrar kullanıcı adı ve şifre girmemi istiyor (siteyi kapatıp yeniden girmek istediğimde de). Sanırım o seçenekte bir sorun var. Forum yetkililerin ilgilenmesini rica ederim. Teşekkürler.
 
Beğeniler: kfy

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,339
Beğeniler
79
Yaş
30
#2
abi muhtemelen senin tarayıcında sorun..
 

leon sport

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Ağu 2009
Mesajlar
5,731
Beğeniler
360
Yaş
36
#4
ayberk öyle bi sorun forumda söz konusu değil.explorer ayarlarını kontrol etmelisin...
 

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,339
Beğeniler
79
Yaş
30
#5
bildiğim kadarıyla güvenliği çok yükseltince bahsettiğin sorunu yapıyo tarayıcılar..
 

ŞoVaLyE

Kayıtlı Üye
Katılım
5 Eyl 2009
Mesajlar
171
Beğeniler
0
Yaş
36
#7
çıkışta gözatma geçmişini sil diye bi secenek var internet ayarlarında
ondan kaynaklanabilir Ayberk
 
H

HaKo

E-Posta Onayı Bekliyor
#8
ayberk tarayıcını yüksek ayarda kullanıyorsan, cookileri saklamıyordur bu yüzden her seferinde bu şekilde senden şifre istiyordur. Güvenlik ayarlarını kontrol et. Sitede bu tarz bir sorun yok lakin ben beni hatırla seçeneğiyle giriyorum, site açıldıgından beri şifre girmedim.
 

Byefsane

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
3,556
Beğeniler
59
Yaş
26
#9
Bendede olmustu ama ben şifremi girdim beni hatırla dedim ve sık kullanılanlara ekledim sorun olmuyor artık denemelisin
 

CUPRA

Forumdan Uzaklaştırıldı
Katılım
4 Eyl 2009
Mesajlar
0
Beğeniler
13
#10
Bütün güvenlik seviyelerini minimuma getirdim fakat sorun çözülmedi. Internet Explorer'ıda resetledim fakat aynı..