Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bende isterem:) leon dokunmatik teyp taktırmak isteyenler buraya

OGUZHAN00891

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Kas 2010
Mesajlar
107
Yaş
43
Arkadaşlar hergün foruma en az 2-3 kez girip bakıyorum yeni bir konu açılmış mı diye.yani oldukça aktif bir forum burası.şuan arabanın dışından çok içi ilgilendiriyor beni ve bu dev ekranlı teyp taktıran arkadaşlara imreniyorum.ama malum herkes istanbul da yaşamıyor ve bu nimetlerden faydalanamıyor.hani diyorum burada üstadlar var bu işi bilen;şöyle daha yakında mesela ankara da bu tür işleri yapan yerler yok mudur?istanbuldaki ender elektronik gibi....
Bi el atıverin de bizde nasiplenelim.şimdiden sağolun...bu arada araba 1200 km 600 şi,600 şd ortalama 7.3 de çok değil mi sizce.dikkat etmeme rağmen.birde bu rodaj ne zaman biter?motora yüklenmeye ne zaman başlamalı?
 
abi yüklen sen motora bişi olmaz ilk aldıgım gün 2.0 tdi passatla kapışmıştım :D
 
5000km sonra biraz biraz yüklenin motor kendine gelsin
 
walla hocam bu rodaj işlerini ben şöyle algılıyom ve bir zararını da görmedim. Motor yeterli sıcaklığa kavuşunca ufaktan yüklenmeye başladım bir sıkıntı da görmedim. Yakıt biraz daha düşer ama dizel araçlar gibi 5 altı rakamlar benzinli teknolojide hayal malesef.
 
ben aracımı alıp ilk benzinini koyduktan sonra otobana cıkıp 200kmh+ süratlere cıkan birisi olarak yeni nesil araçlarda rodaj olayına pek takilmayin derim..
zaten 1000km nin üstünü görmüş aracınız rodajı kafanızdan silin bence :)

dokunmatik ekranlara gelince Ankara'lı degilim orda da yaşamıyorum ama bir sürü yer olmalıdır bununla alakalı cevaplar gelicektir..
 
abi yüklen sen motora bişi olmaz ilk aldıgım gün 2.0 tdi passatla kapışmıştım :d

ibrahim kardeş nasıl antep yahu.özledim valla.boğazına düşkün bi adam olarak ara sıra gelirim antebe.küşnemeci halil usta,imam çağdaş,çıtır lahmacun,ciğerci mustafa nasıllar.hepsine selamlar.hanımı razı edebilirsem havalarda güzelken bi gelecem valla.burnumda tütüyor kebaplar.
 
ibrahim kardeş nasıl antep yahu.özledim valla.boğazına düşkün bi adam olarak ara sıra gelirim antebe.küşnemeci halil usta,imam çağdaş,çıtır lahmacun,ciğerci mustafa nasıllar.hepsine selamlar.hanımı razı edebilirsem havalarda güzelken bi gelecem valla.burnumda tütüyor kebaplar.

o oguzhan abi sen damak tadına baya düşkünmüşsün abi saydıgın yerler antebin en gözde yemek mekanları :D gel abi bekleriz zaten resimde yüzün solmuş abi biraz baklava ile yüzüne kan gelir abi :D
 
ANLADIĞIM KADARIYLA BİRŞEY OLMAZ BASINCA.BENİM ANLAMADIĞIM BASMAK DENİNCE NE ANLAMAK GEREKTİĞİ ASLINDA.YANİ MESELA ŞEHİR DIŞI YOLDA 150-160 LA MI GİTMEK SÜREKLİ,YA DA ŞEHİR İÇİNDE ANİ HIZLANMALAR GAZI KÖKLEMELER FALAN MI YAPMAM LAZIM MOTORUN AÇILMASI İÇİN.SAĞOLUN HEPİNİZ...:confused:
 
Geri
Üst Alt