Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bell: "Podyum Bize İyi Geldi"..

YCO

Kayıtlı Üye
Katılım
26 Ağu 2009
Mesajlar
22,337
Yaş
36
Renault F1 Team patronu Bob Bell, bu sezon, Singapur'da kazandıkları ilk podyum finişin, Japonya Grand Prix öncesinde takıma adeta can verdiğini söyledi.

Ekibin Suzuka'ya büyük bir motivasyon ve olumlu bir ruh haliyle çıkacağını belirten Bell, "Japonya'daki yarış bizim için kolay geçmeyebilir ancak motivasyon seviyemiz çok daha yüksek olacak" dedi.

Renault'nun, kasıtlı kaza skandalı ve sonrasında yaşananlarla çok sıkıntılı bir hafta geçirmesinin ardından Fernando Alonso, Marina Bay pistindeki mücadeleyi üçüncü olarak tamamlamıştı.

Alonso ise, daha önce podyum şansını kaçırdıklarını ve takımın bu sonucu hak ettiğini söyledi. Takımın internet sayfasına konuşan Alonso, "Podyumda bitirmek harika bir duyguydu. Takım bunu istiyordu ve gerçekten hak ettiği bir sonuç oldu. Çünk übu yıl çok şanssızlıklar yaşadık ve birçok fırsatı kaçırdık" dedi.

İspanyol pilot ayrıca, "Takımdaki herkes hafta sonundaki harika çalışmasıyla gurur duyabilir. Bu, Enstone ve Viry'deki fibraklardaki ve pisttekilerin sergilediği zorlu çalışmanın karşılığında alınmış bir mükafat oldu" şeklinde konuştu.

TurkiyeF1.com
 
Geri
Üst Alt