Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Beşiktaş'ta şok gelişme!..

Anarchist

Kayıtlı Üye
Katılım
25 Nis 2010
Mesajlar
2,843
Yaş
39
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Beşiktaş Cola Turka, büyük umutlarla transfer ettiği dünyaca ünlü yıldız Allen Iverson'dan gelen haberle sarsıldı.

İsmail Burak Topal'la görüşen Beşiktaş'ın dünyaca yıldızı Allen Iverson, siyah-Beyazlı takımdan ayrıldığını açıkladı.
Beşiktaş'ın kendisine gösterdiği ilgiden dolayı minnettar olduğunu belirten Iverson, "Gerekli açıklamayı önümüzdeki günlerde yapacağım. Bu bir zorunlu ayrılık. Detayları önümüzdeki günlerde açıklayacağım. Kalbim her zaman Beşiktaş'ın başarısı için atacak. Beşiktaş taraftarını çok özleyeceğim" dedi.
 
Böyle bir haber olsa çoktan yayılırdı sitelere..Henüz net bi açıklama görmedim konuyla alakalı...
 
Gün içinde bende okudum açıklama daha sonra olcakmış İverson tarafından neden ayrıldıgı vs.
 
dünya yıldızı diye getirdiler en sonunda ellerinden kaçırdılar. :D puhahapuhahapuhaha
 
böyle dünya yıldızı bir basketbolcunun ben de fazla kalmayacağını düşünüyordum. Tamam basketbolumuz dünya çapında " OYUN" olarak kendini kanıtlamış durumda, oldukça başarılı pozisyondayız. Ama NBA de yıldız olmuş, NBA sallamış bir oyuncunun gelip Türkiye' de futbolun çok gerisinde kalmış bir branşta, reklamı ve vitrini olmayan bir ligde aradığını bulması çok zor.

Gitmesine çok üzülmedim, hatta Türk spor tarihinde bir ilke imza atmanın haklı gururu içerisindeyim
 
dizinde tümör var deniliyor kalması zaten çok zor bu koşullarda
 
Geri
Üst Alt