Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Beşiktaş'ın Süper STAD projesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ali

Kayıtlı Üye
Katılım
2 Ocak 2011
Mesajlar
1,659
Yaş
38
Beşiktaş'ın Süper STAD projesi

Beşiktaş'a İnönü Stadı için süper proje. M. Mete Fisonoğlu'nun hazırladığı projede İnönü Stadı'nın tribünleri Kartal'ın kanatları altında. devam
Beşiktaş'ın Süper STAD projesi.
Beşiktaş'a İnönü Stadı için süper proje. M. Mete Fisonoğlu'nun hazırladığı projede İnönü Stadı'nın tribünleri Kartal'ın kanatları altında.

Beşiktaş'a İnönü Stadı için süper proje. M. Mete Füsonoğlu'nun hazırladığı projede İnönü Stadı'nın tribünleri Kartal'ın kanatları altında. Projenin sahibi Mete Fisonoğlu hazırlıdığı video filminde görkemli ve ihtişamlı görüntülerle süper bir kareograf hazırlamış.

İnönü Stadı'nın beleşte denilen tarafında tribüne konan bir kartal kanatları açarak statı sarıyor. Sadece deniz tarafında açık kale kale arkasında bir boşluk oluşuyor.

Kartal'ın Stadın içine bakan ihtişamı esere bir ayrı güzellik katıyor.

İşte süper projenin süper görüntüleri...

Alıntıdır..

[video=vimeo;19559735]http://vimeo.com/19559735[/video]
 
eğer böle olucaksa süper olur ben bir galatasaray taraftarı olarak tebrik ediyorum şimdiden beşiktaşı artık derbiler derbi heycanında bu satatlar sayesinde daha farklı boyutlara taşınacaktır..... galatasaray taraftarıyım ve kombınem var her maça giderim ama yeni yapılan stadımıza giderken her defasında ayrı bir heycanla gidiyorum.. bu taraftara yakışanlar bunlar artık futbol olarakta bırazdaha dunya statüsünde olmamız gerektiğini düşünüyorum... şimdiden hayırlı olsun tüm beşiktaşlı arkadaşlara....:eek:
 
gerçekten çok güzel yaa hayran kaldım :) Beşiktaşımızada bu yakışırdı zaten... :D
 
muhteşem bir proje olur ve yapılır
 
harika bir çalışma yapmış kim yaptı ise kıskandım görüntüyü..banane yıkın aslantepeyi yenisini yapın aslan başı falan kullanın..
fenerin de kanarya kullansın..
 
oo yeah. !! :eek:key:

velakin kartal kafası ve suratını nasıl yaptıkları çok önemli..komik bişi çıkarsa ortaya hiç hoş olmaz..
 
fenerbahçe taraftarı olarak bence güzel düşünce olursa inş memlekete hayırlı olur...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt